Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs mindig kedvem a szexhez?

Csak őt nem kívánod? Mást kívántál?
Lehet, hogy nem jó vele, nem illetek össze.

Először is szerintem tök normális, hogy nincs mindig kedved hozzá, az a baj, hogy ez ömlik a médiából, hogy mindig mindenki IMÁDJA a szexet, ezért a férfiak azt hiszik hogy így van, pedig nincs. Szóval nincs veled baj, túl van lihegve ez a szex dolog.
A másik, hogy viszont meg kell beszélni a dolgokat a pároddal, és eldöntitek hogy hogy legyen... Nem feltétlen fog a kapcsolat rovására menni. Nekem 6 éves kapcsolatom van (közben két tervezett terhességgel) jelenleg úgy, hogy az én libidóm kifejezetten kevés, a párom meg állandóan tudna... Kompromisszumokat kötünk, néha én "adom be a derekam" néha ő tartja tiszteletben, hogy most nem, de meg kell őrizni az egyensúlyt, hogy mindenkinek jó legyen. És az érzelem se vesszen ki belőle (tudom ez a "megbeszélés" dolog úgy tűnik, mintha kiölné a szenvedélyt meg az erotikát, de szerintem ez is túl van tolva a média miatt, hogy mindenki egy Tarzan kell legyen az ágyban, és nem beszélünk meg semmit, csak dolgozzanak az ösztönök..baromság).
Úgyhogy ezen ne emészd magad, tök normális dolog, ha neked annyira nem jön be a dolog, főleg nőknél gyakori ez. Ügyesen meg lehet oldani a dolgokat, ha a fiú ezért elhagy akkor meg jobb is úgy, csak szexre nem lehet értelmes kapcsolatot alapozni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!