Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nem sok kedvem van találkozni a barátommal, de amikor vele vagyok akkor meg jól érzem magam?
Figyelt kérdés
Szóval amikor vele vagyok akkor jó,viszont amikor nem vagyok vele akkor nem,meg akkor sokat is veszekedünk.2015. jún. 12. 08:14
1/5 anonim válasza:
Hany evesek vagytok es mi a veszekedes targya?
2/5 anonim válasza:
Mert te igazabol nem szereted. O csak egy jo kis unalom uzes, es azert nem akarsz vele talalkozni mert tudat alatt az van hogy " jaj mar megint!?"
Legalabbis szerintem, azok akik szerelmesek meg szeretik egymast altalaban golyton egyutt lennenek.
18/L
3/5 anonim válasza:
Velem is hasonló a helyzet. Nem mindig de volt már hogy úgy éreztem nincs semmi kedvem a barátnőmmel találkozni de aztán ahogy elvoltunk, felvidultam. De ezt elmondhatom a barátimmal való találkozásról is. Nem tudom te milyen jellem vagy, de én eléggé melankólikus és hajlamos vagyok túlzottam magamba fordulni ha egyedül vagyok. Annyira hogy kizárom a teljes külvilágot, negatív leszek. Ezért nincs is kedvem ilyenkor senkihez meg semmihez csak magamban merengeni, nem azért mert nem szeretem ezeket az embereket csak beszűkül a tudatom :D Miután találkozunk általában újra kivirulok. Ez nem szeretem vagy nem szeretem kérdése, minden embernek van egy befelé forduló és egy külvilág felé forduló oldala. Meg kell találni az egyensúlyt, az embernek ugyanolyan szüksége van az egyedüllétre mint a társaságra, és egyik se szabad hogy magába szippantsa.
4/5 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam
2015. jún. 12. 09:10
5/5 A kérdező kommentje:
Én mindig egyedül vagyok általában,nem szoktam nagyon sehova menni,és akkor is ez van ha a barátnőmmel kéne találkoznom
2015. jún. 12. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!