Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat és most lelkiismeret furdalásom van. (? )
Kicsit click bait a kérdés, mert csak álmomban csaltam meg, de a lényeg marad.
Álmomban egy rendvédelmi dolgozó (gyengém) hosszas szemezgetés és jelzések után odajött, ledöntött a padra és megcsókólt, én meg nem egyből, hanem pár másodperc után mondtam neki, hogy ne, mert van barátom.
Tudom hülyeség, de lelkiismeret furdalásom van, hogy egyáltalán hogy álmodhattam ilyet.
Ez jelent valami hajlamot erre cselekedetre vagy csak egy szimpla álom volt, mint mikor háborúkról meg lezuhant repülőkről álmodok?
Az álmainkért nem tartozunk lebaśżólagos felelősségvállalási kötelezettséggel.
Viszont érdemes kielemezni, büntudat és lelkifurka néljül, hogy vajon mit akar üzenni. Mire akar rávilágítani.
Ne legyen bűntudatod, semmit sem jelent. Szerintem még hajlamot sem a megcsalásra. Álom.
F.
Ha álmodban megölnél valakit akkor börtönbe vonulnál miután felébredtél?
Ember, ez csak egy álom volt, semmi jelentősége. Hacsak annyi nem, hogy úgy tűnik itt az ideje egy kis szerepjátéknak az ágyban, a párod is be tud ám öltözni rendvédelmi dolgozónak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!