Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a szimpatikusabb ezen tulajdonságok alapján?
Tetszem két fiúnak, és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
1. Nagyon kedves, segítőkész, szorgalmas, korához képest intelligens (1evvel fiatalabb én 16/L vagyok)
Nem túl helyes (sokak szerint)
A családjával nagyon jó a viszonyom
Mindig van közös témánk
2. Az exem egyik legjobb haverja.
Egy évvel idősebb mint én, nem igazán jó tanuló, kevés a közös témánk, sokakkal elég bunkó és önző, de velem rendes
Egyiket sem szeretném megbántani...
Hogyan tudnám az egyik tudtára adni hogy a másikat választottam?
:(
Nem szeretném ha sértődés lenne :(
Hosszútávon törődést csakis az elsőtől kapnál az tuti! Viszont én akkor is azt mondom hogy az érzéseidre hallgass :)
Egyszerűen csak közöld a másikkal hogy neked más tetszik és tőle nem szeretnél semmit. Ez minden esetben kellemetlen de aki értelmes nem sértődik még.
Nem feltétlenül azt válaszd, aki a "jobb ember". Hanem azt, aki téged tesz jobbá. És hallgass az érzéseidre és úgy dönts, ami számodra jó, mert te fogsz a következményeivel együtt élni. Ha tényleg mindketten szeretnek, akkor egyikük sem fog megsértődni, mert nem akarnak neked rosszat.
Ui.:a szélsőségesebb megoldás:ha nem tudsz választani a kettő közül válaszd a harmadikat😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!