Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok féltékeny?
A barátom nagyon extrovált személyiségű, könnyen barátkozik és elég sok barátja is van...még egy lány barátját is van.
Az én környezetemben élők és én magam is annak a híve vagyok hogy férfi és nő között nincs barátság, de mégis el tudtam fogadni hogy a párom és az a lány csak barátok.
Viszont a párom már nem egyszer hazudod vele kapcsolatban és szinte eddig csak ez a “barátsága” miatt veszekdtünk és mostmár eljutottam arra a szintre hogy nem tudok megbízni a páromban a történtek miatt.
Kérdésem elsősorban a fiúk hoz szólna hogy ha csak tényleg barát az a nő akkor miért kell hazudni illetve titkolozni vele kapcsolatban?
A válaszokat előre is köszönöm.
Nincs jogod féltékenykedni, mert akit itt barátként tüntetsz fel, az nem barát, csak te őt annak gondolod. Barát nem hazudik, és ha rajta kapom, akkor útilaput kötök a talpára, aztán menjen a fenébe.!
Nézetem szerint nem vonzódik hozzád, tehát tedd túl magad a szakításon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!