Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben jogosan féltékeny?
A barátommal már több mint egy éve együtt vagyunk, és pár hónapja elkezdett játszani egy csajjal ( online számítógépes játék ). Az elején rengeteget áradozott a lányról , de azt mondta ,lehet hogy huszonéves már. Emiatt nem nagyon húztam fel magam, hiszen egy 13 éves nem tudná mit kezdeni egy huszonakárhány évessel.
Aztán mondtam neki,hogy elegem van hogy folyton a csajról beszél ( persze szebben ), tartsa ezeket magába.
Mint később kiderült a csaj 14 éves. A barátom továbbra is hétvégén minden szabadidejében vele játszik, már elegem van.
A csaj olyanokat mond neki ,hogy ,, ha kilősz nem lesz szeri" meg ,, ha te mész én is "
Jól tudja ,hogy barátnője van a barátomnak, mégis játssza a kis kurvÃt. A barátom nem állítja le. Elvileg csak a játékról beszélgetnek :D
Én vagyok a hülye pi**a?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!