Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon sokan mondják hogy tetszem neki, de azt írta hogy nem tetszem neki. Többi infó lent. Fiú vagyok :D Most akkor mivan?
Figyelt kérdés
Mindennap rajtam lógótt, ölelgetett, de szerintem akkor még félt, hogy mit reagálnék. Ma is suliba mindenki vele szekált hogy jöjjek vele össze, tetszem neki és nekem is tetszik, összeillünk meg minden.. A barátnői mondták hogy sokszor beszélt rólam, meg hogy összejönne velem csak fél.. De mostanábaan elkezdtem beszélni vele, azóta nem lóg annyira rajtam, és most már talán annyira jóba vagyunk, hogy megkérdeztem hogy akkor most tényleg tetszem-e neki? Mindig húzta a témát, de azt mondta hogy nem.. Pedig szerintem tetszem neki. Suliban is mindig kipirul ha meglát. Most akkor mivan? Mégsem tetszem neki?2019. jan. 7. 18:47
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak szégyelli kimondani. Én azt tenném, hogy pl. egy házibuliban( vagy bárhol) ahol mindketten ott vagytok, hívd félre egy nyugodt helyre (pl. üres szobába) és szép lassan közeledj hozzá, csókold meg. Ha folytatja és örül neki, akkor mindenképp bejösz neki. :) Hasonló helyzetben volt már részem. Sok sikert :D
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. :D Másik az hogy lehet hogy fél attól hogy csak viccelek azzal hogy tetszik? Mert hát az osztályban egyátalán nem tetszik senkinek, csak nekem. Lehet attól fél. A másik hogy leírtam most a barátnőinek, és ők is csodálkoznak hogy ezt írta. :o
2019. jan. 7. 19:23
3/4 anonim válasza:
Mutasd meg neki, hogy nem viccelsz. Én a helyedben nem írtam volna a barátnőinek, de hát te tudod
4/4 anonim 

válasza:

Egyszer meghívod valahová, biliárdozni, léghoki, bármi, és amikor kiséred haza megcsókolod. Ahogy sikerül, és a lényeg hogy ne parázz, mindenki béna az elején, de ez nem ciki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!