Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ijedek meg a rendes fiúktól és a kapcsolattól?
Udvarolnak fiúk,van aki csak egyéjszakás kalandnak tekint-amibe nyilván nem megyek bele,nem volt még soha ilyen és ez nem is az én stílusom. Nyilván tetszik,hogy akarnak engem meg hízelegnek, de semmit se akarnék az olyan fiúktól akik csak megdugni akarnak...
De ha ritkán akad olyan fiú akit a belsőm érdekel és tényleg nagyon rendes,egy hullámhosszon vagyunk,attól meg egy idő után megijedek és félek hogy megbántom őt.. Eleinte nagyon akarom, de minél közelebb kerülünk én azt veszem észre, hogy egyre jobban tartom a távolságot és időt akarok,miközben az együtt töltött időt élvezem vele és boldog vagyok olyankor,de úgy érzem muszáj,hogy gondolkodjak,hogy akarom-e vele és nem értem mert ha eltávolodtunk és látom,hogy nélkülem is nyilván jól megvan akkor meg újra bolondulok érte..
18/L
Egyszerűen nem vagy képes a megvett kaját a szádba venni és el fogyasztani, valamiért undorotsz tőle, nem veszi be a gyomrod, bár sikerült néhány falatot le nyelni de emésztési zavarok zajlanak ott valahol, valószínűleg még ki is fizetnéd a levett terméket, valamikor meg is tetted! de csak nézzed, hogy miből áll a rá írt össze tevő, és ez össze zavar téged, hogy milyen idegen kotyvaszból is van!
Ne habozz meg venni azt a terméket! igyekezz eleget tenni az eladónak! úgy fenn tartodhatod a fogyasztói társadalmat!
Hááát ennek több oka is lehet.
Lehet az is, hogy ha komolyra fordul a dolog, akkor azt érzed, hogy tétje van és meg kell felelned és bedobozolnak és hogy akkor ez számodra kötelezettségekkel meg felelősséggel jár.
Másik lehetőség, hogy egyszerűen a megszokás érzetétől menekülsz el és mindig valami izgalmasabbra vágysz.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!