Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Van egy fiú akivel már hosszú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú akivel már hosszú idő óta beszélek, nemcsak uzenetben, hanem hivasban is, nagyon kedveljuk egymast, es vegre szeretnenk talallkozni, tancsokat kaphatok?

Figyelt kérdés
Messze lakunk egymastol, szoval ha en mennek vagy o jonne az ottalvas problema is felmerul.. a szuleim tudnak rolla vagyis hogy "letezik" nekem -ez lehet hulyen hangzott, adnatok tanacsot hogy beszelhetnem ezt meg a szuleimmel?

2019. jan. 3. 11:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Utazzon el oda, ahol laksz és szálljon meg egy motelben addig. Nem olyan nagy összeg.
2019. jan. 3. 12:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Én anno több mint két éve mikor először felmerult ez bennem akkor csak simán leultem és megbeszéltem a szüleimmel,hogy hát ez a helyzet nagyon kedvelem őt rendes srác és szeretném, ha nálunk aludna mivel messze lakik és így tudnánk csak megoldani.

Igaz akkor még 15 voltam (ő is) szóval abba nem mentek bele, hogy egy helységben aludjunk, de abba igen,hogy nálunk aludjon egy külön szobába.

Ugye most itt az a kérdés van e kulon szobatok neki illetve ha nem akkor csak a hotel/motel marad.

2019. jan. 3. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!