Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire lennének türelmesek a barátnőtökkel ebben az esetben?
A barátom 18, én 16.
Mindenáron le akar velem feküdni, én nem szeretném.
Sulin kívül nem nagyon tudunk találkozni, mert a szüleim nem díjazzák, hogy ilyen korban kapcsolatom legyen, ezen felül még félek is a szüleimtől (nagyon szigorúak)
Mennyire lennének türelmesek?
Egyes válaszolók komolyan ennyire idióták? :D
Nevetséges, ami itt folyik néha.
Ott van a tojáshéj még a seggeteken, de azért játszátok a nagyokost. :'D
Kedves kérdező, ne hagyd magad!
Varj vele mert ha egyszer megbanod akkor nem tudsz már változtatni rajta
Ha nem erzed annak az idejét akkor nehogy lefekudj vele sőt meg a petting se ha úgy adódik
Vigyázz magadra én teljesen aterzem!!
16/L
Figyelj!
Ha nem állsz még rá készen ne tedd! Látszik, hogy csak erre akar menni...
inkább ne folytasd vele a kapcsolatot minthogy olyat tegyél amit meg fogsz bánni. Nem mindegy, hogy kivel veszíted el, mert az a nő életében egy meghatározó dolog.
Szerintem ha valaki igazán szeret valakit az képes várni akar éveket is...
Ha nem tud várni sajnos :( nem tisztel téged annyira hogy várjon rad. Türelmetlen és erőszakos , gondolom mindig mondja és írogat neked.
15 lányom van én sem örülnek neki ha kapcsolata volna, de ha lenne semmilyen szexuális dolognak nem örülnek. :) 18 ig várnék vele. Ezt mondtam is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!