Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Mennyire lennének...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire lennének türelmesek a barátnőtökkel ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A barátom 18, én 16.

Mindenáron le akar velem feküdni, én nem szeretném.

Sulin kívül nem nagyon tudunk találkozni, mert a szüleim nem díjazzák, hogy ilyen korban kapcsolatom legyen, ezen felül még félek is a szüleimtől (nagyon szigorúak)

Mennyire lennének türelmesek?

2018. dec. 31. 20:00
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
96%
MILF-eket hágni... Na, ezért írtam azt, hogy eléggé beteg dolgok terjednek. Erre még válaszolni sem érdemes. De az tuti, hogy senki nem vonható felelősségre azért, mert 16 évesen "tudni kellene hogy szét kell tennie a lábát". A 18 éves srácnak pedig üzenem, hogy az embernek tudata, akarata és belátása is van, empátia és érzelmi intelligencia mellett. Ha ez gond, elkel a segítség.
2019. jan. 1. 11:23
 22/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, mindenkinek ment a zöld kéz akinek értelmes volt a válasza!
2019. jan. 1. 13:56
 23/40 anonim válasza:
24%
Az lennék. Ha Ő lenne a mindenem és rendszeresen lenne petting, akkor addig maradna szűz, amíg Ő úgy akarja, mert mindennél jobban szeretem Őt és elfogadnám, hogy nem akar szexelni, szűz akar maradni. Esetleg punci helyett anál lehetne, ha akarja. Ha lenne valakim, aki tényleg a szerelmem, akkor bármit megtennék ezért a lányért és várnék türelmesen.
2019. jan. 1. 14:06
 24/40 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nincsen petting, és anál sem!

2019. jan. 1. 14:09
 25/40 anonim ***** válasza:
4%

*Mindenkinek ment a zöld kéz, aki eleve azt írta, amit te gondolsz.

Szerintem gáz, hogy ilyen prűd vagy 16évesen. És nevetséges elvárás, hogy egy 18éves bármeddig várjon a szexualitással, ez egy alap igény, 3hónap alatt pedig az ember már megismeri a másikat.

Amit itt a kommentelők egy része ír az valami mesevilág.

Sőt meg is lehetne fordítani a dolgot, ha te annyira szereted akkor miért nem akarsz a kedvében járni?

Ez a baj a mai társadalommal, mindig a férfi felé van az összes elvárás.

2019. jan. 1. 14:22
 26/40 anonim ***** válasza:
5%

KOMOLYAN!

Minek mentél bele egy kapcsolatba, ha tudhattad, hogy mivel jár?

Nagyon -nagyon kislány vagy! Gyereklány! Értelmileg és érzelmileg mindenképp!

2019. jan. 1. 14:22
 27/40 anonim ***** válasza:
83%

“Sőt meg is lehetne fordítani a dolgot, ha te annyira szereted akkor miért nem akarsz a kedvében járni?”

Ja, rögtön tegye szét a lábát minden hülyének...ő rendelkezik a saját teste fölött, nem tartozik szexszel a pasijának, csak mert az úgy gondolja, hogy jár neki. Ennyi

2019. jan. 1. 14:25
 28/40 A kérdező kommentje:

Ha szeret, akkor igenis képes várni, legyen 18 éves, vagy akár 24.

Ráadásul úgy, hogy ő is szűz!!!!

2019. jan. 1. 14:29
 29/40 A kérdező kommentje:

Ráadásul bárkit megkérdeztem (elsősorban anya)

Mindenki azt mondta, hogy ha én 16 évesen összejövök egy 18 évessel, akkor az természetes, mert akorombeli fiúk éretlenek.

2019. jan. 1. 14:35
 30/40 anonim ***** válasza:
5%

Anyád jó nagy hülye, már megbocsáss.

Egy 18éves nem önellátó, a mai társadalomban kitolódott a tinédzserkor, ez nem azt jelenti, hogy a szexre éretlen.

Szánalmas ez a lányom szüzességének védelmező szerepe a 21.században.

2019. jan. 1. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!