Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire lennének türelmesek a barátnőtökkel ebben az esetben?
A barátom 18, én 16.
Mindenáron le akar velem feküdni, én nem szeretném.
Sulin kívül nem nagyon tudunk találkozni, mert a szüleim nem díjazzák, hogy ilyen korban kapcsolatom legyen, ezen felül még félek is a szüleimtől (nagyon szigorúak)
Mennyire lennének türelmesek?
Utolsó!
Nincsen petting, és anál sem!
*Mindenkinek ment a zöld kéz, aki eleve azt írta, amit te gondolsz.
Szerintem gáz, hogy ilyen prűd vagy 16évesen. És nevetséges elvárás, hogy egy 18éves bármeddig várjon a szexualitással, ez egy alap igény, 3hónap alatt pedig az ember már megismeri a másikat.
Amit itt a kommentelők egy része ír az valami mesevilág.
Sőt meg is lehetne fordítani a dolgot, ha te annyira szereted akkor miért nem akarsz a kedvében járni?
Ez a baj a mai társadalommal, mindig a férfi felé van az összes elvárás.
KOMOLYAN!
Minek mentél bele egy kapcsolatba, ha tudhattad, hogy mivel jár?
Nagyon -nagyon kislány vagy! Gyereklány! Értelmileg és érzelmileg mindenképp!
“Sőt meg is lehetne fordítani a dolgot, ha te annyira szereted akkor miért nem akarsz a kedvében járni?”
Ja, rögtön tegye szét a lábát minden hülyének...ő rendelkezik a saját teste fölött, nem tartozik szexszel a pasijának, csak mert az úgy gondolja, hogy jár neki. Ennyi
Ha szeret, akkor igenis képes várni, legyen 18 éves, vagy akár 24.
Ráadásul úgy, hogy ő is szűz!!!!
Ráadásul bárkit megkérdeztem (elsősorban anya)
Mindenki azt mondta, hogy ha én 16 évesen összejövök egy 18 évessel, akkor az természetes, mert akorombeli fiúk éretlenek.
Anyád jó nagy hülye, már megbocsáss.
Egy 18éves nem önellátó, a mai társadalomban kitolódott a tinédzserkor, ez nem azt jelenti, hogy a szexre éretlen.
Szánalmas ez a lányom szüzességének védelmező szerepe a 21.században.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!