Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk! Mennyire lennének...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire lennének türelmesek a barátnőtökkel ebben az esetben?

Figyelt kérdés

A barátom 18, én 16.

Mindenáron le akar velem feküdni, én nem szeretném.

Sulin kívül nem nagyon tudunk találkozni, mert a szüleim nem díjazzák, hogy ilyen korban kapcsolatom legyen, ezen felül még félek is a szüleimtől (nagyon szigorúak)

Mennyire lennének türelmesek?

2018. dec. 31. 20:00
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
78%
Hoppa, nem jol tetted fel a kerdest. A helyes az lenne hogy ha ennyire kanos meg csak a p*nad miatt van veled, akkor mi a fenet vagy meg mindig vele??
2018. dec. 31. 20:01
 2/40 anonim ***** válasza:
10%
Hát attól függ ha nincs csók ölelgetés akkor max 1 hónapig bírnám de amúgy 3-4 hónapot tudnék várni (persze kell az is hogy én is akarják ami nem az első hét után lesz szóval kb 6-7 hónap járás után)
2018. dec. 31. 20:11
 3/40 A kérdező kommentje:

2!

Még csak 3 hónapja vagyunk együtt, és van csók, ölelgetés.

2018. dec. 31. 20:19
 4/40 anonim ***** válasza:
89%
Én kibírnám meg amúgy se szexelnek 3 hónap után. 2-es válaszolo
2018. dec. 31. 20:37
 5/40 anonim ***** válasza:
89%

3 hónap a minimum amit várnék, még akkor is ha szeretné a lány.

Ha a lány nem áll készen és nem csak a nunijáért vagyok vele, akkor nem tudom elképzelni mennyit várhatnék. Volt már olyan, hogy 7 hónapot vártunk és akkor a lány szűz se volt (gondolom te az vagy).

Szerintem a barátod csak azért van veled, szóval nem hinném, hogy sokat vár. De ha meg is teszed akkor se sokáig maradtok együtt

2018. dec. 31. 20:44
 6/40 anonim ***** válasza:
Én megelégednék a pettinggel!
2018. dec. 31. 20:47
 7/40 A kérdező kommentje:
Én azt sem akarom/ nincs lehetőség
2018. dec. 31. 20:49
 8/40 anonim ***** válasza:
82%
Fiúk? Miért ilyen fontos nektek hogy már az első hónapokban szexuális kapcsolat legyen? Nem elég ölelés csók kézfogás? (Fiú vagyok szóval ne mondjatok semmi olyat hogy mert te lány vagy és nem érted)
2018. dec. 31. 20:52
 9/40 anonim ***** válasza:
81%
Lapátra vele, ennek nem barátnő kell, hanem egy lyuk!
2018. dec. 31. 21:13
 10/40 anonim ***** válasza:
84%
Kanos a pasid, ha nem tud megvarni, nem neked valo....
2018. dec. 31. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!