Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért van ez? Csak az kellett...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Csak az kellett neki, hogy megszerezzen?

Figyelt kérdés
Egy buliban összejöttem egy fiúval (akit azelőtt is ismertem valamennyire), az elején mindig írt, hívott találkozni, látszott hogy érdeklem. Ez imponált és jól is esett. Nem sokkal később "hivatalosan" is összejöttünk. Azóta alig foglalkozik velem. Csak én írok, röviden válaszol, nem hív találkozni...
2018. dec. 22. 14:22
 1/6 anonim ***** válasza:
39%
Ezek szerint csak az, igen.
2018. dec. 22. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
86%
Hát valószinűleg csak addig érdekelted még meg nem szerezett magának. Esetleg vele beszéltél erről, hogy ő szerinte miért van ez?
2018. dec. 22. 14:40
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Csak addig kellettél míg megtoszott.
2018. dec. 22. 14:59
 4/6 anonim ***** válasza:
84%
Mi a tanulság: buliban nem ismerkedünk. Sőt.
2018. dec. 22. 15:05
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Semmi személyes babám, csak dugni akartam
2018. dec. 22. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg csak arra kellettél neki. Ezzel már nem tudsz mit csinálni, legközelebb majd jobban figyelsz, ha okulsz ebből.
2018. dec. 22. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!