Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott mert meglátásom. Ez komolyan lehet ok a szakításra?
Mindig több kell az átlagosnál. Jó ha tudod, hogy az átlagos bizony kicsi. 18-19cm-től felel meg a legtöbb nőnek, de csak akkor, ha arányosan vastag is. Ez alatt maximum beletörődnek, hogy nincs jobb. De már több válást "láttam" azért, mert a nő talált egy jó nagyot. Mindent feladott érte, gyerekeket, vagyont, nyugalmat. És ezt ők maguk, mondták el nekem.
Inkább örülj, hogy kapásból lelépett. Legalább nem kínzott sokat, és nem tört össze teljesen. Kérjed a következőt!
Szakadjatok már le a méretről, lehet, hogy egyáltalán nem ez az oka.
Lehet, hogy szűz még a csaj, és bepánikolt, csak hát megbeszélni valamit nem olyan nagy lány. Az is lehet, hogy te rontottál el valamit. Rosszat mondtál, vagy elment a kedve, de nem biztos.
Én mindenesetre annyit megtennék neki, hogy jól beolvasnék neki, hogy micsoda dolog, hogy csak úgy se szó se beszéd, mindenféle magyarázat nélkül faképnél hagy. Rendben van, hogy nem tetszik neki valami, megesik az ilyen, de a tahóságnak van egy határa, és pont ezt érdemli ő is.
Azonban lehet, hogy az ok nem más, csak az, hogy ő ilyen. bunkó, tahó, gerinctelen... Ebben az esetben ne bánd: nem illik hozzád és kész. Az is lehet, hogy csak így szórakozik, aztán jót röhög az egészen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!