Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ez ok lehet a szakításra?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ok lehet a szakításra?

Figyelt kérdés
pár hónapja jarok egy lánnyal...minden rendben tok jol kijövünk..viszont az ismerkedésünk alatt mondott olyan dolgokat amik akkor nem igazan de most igy sokszor eszembe jutnak es zavar...ezek a dolgok főleg szexuális eredetűek...csinált olyan dolgokat amik kicsit riba ncosak és elítélendőek...és nyilvan nem zavarna ha tudnám de igy hogy tudom kevésbé tudok megbízni benne...es a kérdés lényegében az lenne hogyan tudnám ezt mérsékelni magamban illetve ha nem sikerül akkor elmondjam neki hogy ezért nem tudok vele lenni vagy mondjak mást? bele gondolva nem nagy dolog talan gyerekes a részemről de én ilyen vagyok...nem tudom csak ugy elfelejteni ez van

2018. febr. 4. 23:01
 1/3 anonim válasza:
Beszélj neki őszintén az erzeseidrol! Nyugi megfogja érteni.
2018. febr. 4. 23:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele, de lègy óvatos mit mondasz :)

Légy vele megèrtő,elmondta neked ezeket mert szeret , bízik benned , és azért , mert szeretné hogy te is bízz benne :)

2018. febr. 5. 11:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ugyanez az érzés volt bennem a barátommal kapcsolatban. Elítélendő és undorító dolgokat csinált. Sokáig nyomasztott nagyon...Aztán egyszer (már vagy 8 hónapja együtt voltunk) mikor kifakadtam neki. Nagyon szégyelte magát,nagyon megbánta mindazt amit előttem tett más lányokkal. Azóta néha még amikor eszembe jut akkor azért piszkál és bánt,de már nem annyira,hogy szóvá tegyem. Bizonyít,hogy én vagyok az egyetlen,és szerintem ez fontos.:)
2018. febr. 6. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!