Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után elfogadott?
Sziasztok! :) Egy viszonylag egyszeru kerdesem lenne, de kivancsi vagyok a velemenyetekre.16 eves kamaszokrol beszelunk.
1. Mennyi ido utan normalis bemutatni a par egyes tagjait egymas szuleinek?
2. Mennyi ido utan elfogadott egymasnal tolteni az ejszakat, szex nelkul?
3. [szuloknek] Ti megengednetek a 16 eves lanyotoknak, hogy a baratja nala aludjon? Ha igen, mennyi ido utan?
Szia!
Az én barátom három hét járás után ismerte meg a szüleimet, akkor is aludt ott nálam először. (Szex nélkül) Szerintem ez nem volt gyors, bár elsőre annak tűnhet... Nekem édesanyám ilyen idős koromban is engedte volna, hogy együtt aludjak a barátommal, de nem akartam.
Köszönöm a válaszokat :)
Akkor szerintetek az egy-két hónap nem korai?
Én a barátomat 2 hét után mutattam be anyunak, a barátom engem kb másfél hónap után. (Távkapcsolat, általában ő jön hozzám)
Nálam 5 hét után aludhatott itt először, de szerintem az nagyban közrejátszott, hogy azon a hétvégén volt a (19.) szülinapom... különben anyu nem engedte volna még meg! (De a párja nagyon pozitívan állt a dologhoz, meg is lepett :D)
Nagyon köszönöm!
Ma este kitalálta, hogy nem hagy egyedül hazakóborolni, elkísér.. pedig másik városban lakik!!
Aztán bemutattam anyuéknak, itt volt egy órát, és apa felajánlotta, hogy leviszi őt a vasútállomásra. Persze mentem velük én is.
Lazák voltak és apa is mondta hogy már nagyon várta hogy bemutassam.
Köszönöm a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!