Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi idő után elfogadott?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után elfogadott?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :) Egy viszonylag egyszeru kerdesem lenne, de kivancsi vagyok a velemenyetekre.16 eves kamaszokrol beszelunk.

1. Mennyi ido utan normalis bemutatni a par egyes tagjait egymas szuleinek?

2. Mennyi ido utan elfogadott egymasnal tolteni az ejszakat, szex nelkul?

3. [szuloknek] Ti megengednetek a 16 eves lanyotoknak, hogy a baratja nala aludjon? Ha igen, mennyi ido utan?

2018. dec. 4. 13:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én barátom három hét járás után ismerte meg a szüleimet, akkor is aludt ott nálam először. (Szex nélkül) Szerintem ez nem volt gyors, bár elsőre annak tűnhet... Nekem édesanyám ilyen idős koromban is engedte volna, hogy együtt aludjak a barátommal, de nem akartam.

2018. dec. 4. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia. Az én szüleim szinte azonnal megismerték a barátom az 5.találkozónkon( előtte nekünk ilyen fél napos randik voltak és nem tudtunk már mit csinálni) Én 2 hét ismertséggel szexeltem vele és 1 hónap után aludtunk együtt náluk. (Anyukám 2 hónap után engedte meg hogy ő aludjon nálunk, előtte én aludtam nálam
2018. dec. 4. 21:16
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Akkor szerintetek az egy-két hónap nem korai?

2018. dec. 4. 22:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia. Egyáltalán nem korai. :)
2018. dec. 5. 01:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Én a barátomat 2 hét után mutattam be anyunak, a barátom engem kb másfél hónap után. (Távkapcsolat, általában ő jön hozzám)

Nálam 5 hét után aludhatott itt először, de szerintem az nagyban közrejátszott, hogy azon a hétvégén volt a (19.) szülinapom... különben anyu nem engedte volna még meg! (De a párja nagyon pozitívan állt a dologhoz, meg is lepett :D)

2018. dec. 5. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sem.korai még az egy-két óra.
2018. dec. 5. 16:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Elnézést, hónao, csak nem tudom, hol jár az eszem 😅
2018. dec. 5. 16:48
 8/8 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Ma este kitalálta, hogy nem hagy egyedül hazakóborolni, elkísér.. pedig másik városban lakik!!

Aztán bemutattam anyuéknak, itt volt egy órát, és apa felajánlotta, hogy leviszi őt a vasútállomásra. Persze mentem velük én is.

Lazák voltak és apa is mondta hogy már nagyon várta hogy bemutassam.

Köszönöm a válaszokat

2018. dec. 5. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!