Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakítás után van még esély...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítás után van még esély az exnél?

Figyelt kérdés
Ma szakítottunk párommal, mivel a kapcsolatunk ellaposodott. Szerinte az utóbbi időben kevésbé nyíltam meg előtte és zárkozottabb lettem mint kapcsolatunk elején. Mindezt úgy, hogy még mindig nagyon szeretem és ő is így érez, csak úgy gondolja ez így nem az igazi, de igazából barátok maradtunk. Viszont én szeretnék egy kis idő után új lappal kezdeni nála, hibáimból tanulva. Szerintetek van még esélyem(fiú)? Esetleg vannak olyanok akik szakítás után visszataláltak valamilyen úton? Köszönök előre is minden tanácsot, segítséget. :(
2018. nov. 25. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Felmelegítve csak a töltött káposzta a jó
2018. nov. 25. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

#1-el egyetértek.

Nincs sok értelme egy halott kapcsolatot ápolgatni. Fáj és szar, de az idő gyógyít.

2018. nov. 25. 21:02
 3/4 Cute_Psychopata ***** válasza:
En viszont azt mondom probald meg. Tapasztalat, volt egy nagyobb szünetünk a párommal (1 honap). Utana random ram irt, talalkoztunk azota boldogok vagyunk. Ez az egesz majdnem 2 eve tortent!:)
2018. nov. 26. 00:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem véletlenül lett ebből szakítás. Ha nem működik a kommunikáció és nem tudjátok megbeszélni, hogy min kellene változtatnotok, ha újra összejöttök sem fog működni. Ha annyira szeretitek egymást, üljetek le megbeszélni most melegében, hogy mi volt a probléma, min kellene javítani. Időt, szünetet sose adj, másnál fogja kiéli a vágyait és egyre távolabb kerültök egymástól.
2018. nov. 26. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!