Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok arról, hogyha a partneretek szünetet akar tartani?
Figyelt kérdés
2018. nov. 21. 07:21
12/17 anonim válasza:
Alapvetően egyetértek abban, hogy ez erősen szakításérett dolog, de piszok ritkán van kivétel. Egyszer voltam szeretőstátuszban egy olyan lánynál, aki akkor kb 4 éve együtt volt a párjával, de valamiért elhidegültek, sosem tudtam meg miért. Ebben az időszakban kb két héten át hozzám járt hancúrozni. Utána nem tudta tovább csinálni, s amúgy is újra összemelegedtek. Rá kb 3-4 évvel összeházasodtak. Tavaly megszületett a kisfiuk, és azóta is jól megvannak.
13/17 mikokka válasza:
Hallgasd meg ezt a számot:
https://www.youtube.com/watch?v=Sz-OUA4y_L8
Én a többiekkel ellentétben azt gondolom, hogy a partnered még nem érett a komoly kapcsolatra. Idő kell neki. Talán tisztába akar jönni saját magával.
14/17 A kérdező kommentje:
Igazából már rég szakítottam vele, de így utólag még azért - ha esetleg tudjátok - akkor miért akart visszajönni? Az volt a kifogása, hogy megváltoztam és hogy ő szünetet akar én adtam neki két hetet, de én már akkor mondtam neki, hogy én nem hiszek a szünetekben... De ő két és fél hét után sem keresett, pedig csak azért vártam, hogy hátha elmondja mi változott,mert senki nem mondta volna, hogy még a kapcsolatom után változtam volna. De azt nem értem, hogyha így megváltoztam akkor miért akar visszajönni? Másrészt miért gondolja, hogy visszafogadnám? 🤦🏼
2018. nov. 28. 09:22
15/17 anonim válasza:
Azt, hogy éppen rossz kedve van, az is, hogy pillanatnyilag elege van belőled. Lehet, hogy csak ennyi, lehet, hogy van neki más de nem tud dönteni vagy már eldöntötte, hogy nem te kellesz. Egy ami biztos, nem biztosak, stabilak az érzelmei. Én ezt a tanulságot vonnám le belőle, hogy vesződjön vele más!
16/17 A kérdező kommentje:
Sl70 pontosan ugyanúgy gondolom, ahogy te leírtad. biztos, hogy van mellette más is, de ez nem lehet mindenre kifogás. Senkinek sem tökéletes az élete.
2018. dec. 1. 00:51
17/17 anonim válasza:
Szerintem nem mindig ilyen egyszerű... Az előző kapcsolatomban is volt, hogy egyszerűen annyira tele volt már a fejünk, sokat veszekedtünk stb, hogy mindketten jobbnak láttuk, ha egy hétig nem beszélünk. Ezalatt mindkettőnk megnyugodott, reálisabban láttuk a dolgokat és rájöttünk, hogy szeretjük egymást.
SZóval a szünet nem mindig egyenlő a félred*gással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!