Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szeret de már nem akar kapcsol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret de már nem akar kapcsolatot? Meddig? Hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A barátnőm 2 s fél év utàn rájött, hogy most nem akar kapcsolatot. Volt jópár veszekedés s megingott egymásban a bizalmunk, viszont ettől függetlenül én ujrakezdeném s adnék egy esélyt neki. Most éppen 2 hét szünetet tartunk, hogy tisztázzuk magunkban a dolgokat s utána meglátjuk. Tudom, hogy ő az igazi s nem akarom s nem is fogom elengedni, ahogy ő sem bírja nélkülem s minden este hív, ír stb, hogy nem megy neki így de mégsem kellek mint kapcsolat,mert nem áll készen, változni akar, hogy jobb legyen s fel akarja dolgozni a régi sebeket.Hogyan tovább? Mit csinálhatok, amivel talán hathatok a nézőpontjára vagy segíthetek neki ebben? Tudom, hogy az ideális az lenne ha hagynám a francba s keresnék valaki mást, de nem akarom.. mindketten 18 évesek vagyunk.

Köszönöm a válaszokat!

2018. okt. 25. 09:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha enyire menthetetlenül szerelmes vagy belé akkor mond neki hogy jó ha ő ezt akarja akkor ne legyetek kapcsolatba legyetek csak barátok aztán majd probálj egy idő után újra úgy közelíteni hozzá vagy ne közelíts hozzá jöjjön rá mit vesztett .Tudod ha szereted elengeded ha viszont szeret vissza jön
2018. okt. 25. 09:38
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ez már nem lesz jó. Ha ő is annyira szeretne, akkor nem szünetet akarna, hanem veled akarna lenni.

Szerintem elfáradt ez a kapcsolat. Fiatalok vagytok, kellenek az új élmények. Legalábbis neki. Csak raboljátok egymás idejét.

2018. okt. 25. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!