Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeret de már nem akar kapcsolatot? Meddig? Hogy lehet megoldani?
Sziasztok!
A barátnőm 2 s fél év utàn rájött, hogy most nem akar kapcsolatot. Volt jópár veszekedés s megingott egymásban a bizalmunk, viszont ettől függetlenül én ujrakezdeném s adnék egy esélyt neki. Most éppen 2 hét szünetet tartunk, hogy tisztázzuk magunkban a dolgokat s utána meglátjuk. Tudom, hogy ő az igazi s nem akarom s nem is fogom elengedni, ahogy ő sem bírja nélkülem s minden este hív, ír stb, hogy nem megy neki így de mégsem kellek mint kapcsolat,mert nem áll készen, változni akar, hogy jobb legyen s fel akarja dolgozni a régi sebeket.Hogyan tovább? Mit csinálhatok, amivel talán hathatok a nézőpontjára vagy segíthetek neki ebben? Tudom, hogy az ideális az lenne ha hagynám a francba s keresnék valaki mást, de nem akarom.. mindketten 18 évesek vagyunk.
Köszönöm a válaszokat!
Ez már nem lesz jó. Ha ő is annyira szeretne, akkor nem szünetet akarna, hanem veled akarna lenni.
Szerintem elfáradt ez a kapcsolat. Fiatalok vagytok, kellenek az új élmények. Legalábbis neki. Csak raboljátok egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!