Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Én gondolom túl a dolgot vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én gondolom túl a dolgot vagy ebbe van valami?

Figyelt kérdés

Barátnőm 17 én 23 nagyon jo a kapcsolatunk 2 eve vagyunk egyutt lássan.

Nincs vita, nincs semmi max ami van az kis szösszenet.

Ha igy ilyen jól el vagyunk es meg sokáig elleszünk akkor akar örökre is egyutt lehetünk. (Ez csak feltételezés, mind a 2en eleg érettek vagyunk.

A pontos kérdésem az lenne ha 2 fel ilyen fiatalan sokáig egyutt van es mindent együtt életek meg.

Sex, egyebek. Es ha jol elvannak akkor is a végén szakítás lesz mert hogy nem éltük ki magunkat mással stb?

Remelem nem felre érthető a kérdés.

Ezen csak elgondolkoztam a napokba es hogy ilyen alapon érdem e kapcsolatban lenni ha ugy is vege mas okok miatt.

2018. nov. 18. 15:23
 1/1 anonim ***** válasza:
A kor külömbséget se értem... minek választ egy huszonéves pasi egy tini lányt. De ettől eltekintve, ha változatosan élitek meg a kapcsolatot vagyis elmentek nyaralni, élményeket éltek át együtt stb.. Akkor akár egy életen át is együtt lehettek. De ha csak úgy "vagytok" egymásnak lehet hogy beléd egy idő után.
2018. nov. 19. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!