Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Miert van ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miert van ez?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy egy egoista cigis nagyképű fiúnak tucatnyi barátnője volt de pl nekem még nem volt amikor azt mondják rólam (lányok): aranyos, kedves, romantikus, cuki

Nem vagyok nagyon szép se magas de szerintem megvannak bennem azok a dolgok amik fontosak hűséges őszinte tisztelettel vagyok rátok lányok elvileg ahogy írtam cuki aranyos kedves romantikus de már próbálkoztam 3-4 lánynál de nemet mondtak mert éppen pasija van amikor nem igaz.

Ui: hátrányom: félénk vagyok elkezdeni egy random lánnyal beszélni még sokszor zavarba jövök és sztem látszik is rajtam

2018. nov. 10. 21:12
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
10-es néha nagyon nyálas tudok lenni xD
2018. nov. 11. 18:08
 12/12 anonim ***** válasza:

10 es vagyok

XD Hat megesik de mint irtam ez is emberfuggo nekem nem nagyon jon be de sokan vannak akiknek (valami erthetetlen modon) bejom XD ilyenek az emberek mindenkinek vannak gyengei meg olyan dolgai amit nem kedvel

16/l

2018. nov. 11. 18:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!