Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok! Miert van ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miert van ez?

Figyelt kérdés

Miért van az hogy egy egoista cigis nagyképű fiúnak tucatnyi barátnője volt de pl nekem még nem volt amikor azt mondják rólam (lányok): aranyos, kedves, romantikus, cuki

Nem vagyok nagyon szép se magas de szerintem megvannak bennem azok a dolgok amik fontosak hűséges őszinte tisztelettel vagyok rátok lányok elvileg ahogy írtam cuki aranyos kedves romantikus de már próbálkoztam 3-4 lánynál de nemet mondtak mert éppen pasija van amikor nem igaz.

Ui: hátrányom: félénk vagyok elkezdeni egy random lánnyal beszélni még sokszor zavarba jövök és sztem látszik is rajtam

2018. nov. 10. 21:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint ezeket a srácokat szeretem, a nagymenőktől mentsenek meg, mert sikítófrászt kapok tőlük XD
2018. nov. 10. 21:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz xD aki ad egy választ nem primitív sértő vagy ilyesmit az zöld kéz
2018. nov. 10. 21:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Bár fiú vagyok, de tudok adni a kérdésedre választ, sőt, megoldást is, hiszen én is hasonló helyzetben vagyok.

Cuki, aranyos, kedves, romantikus.

Az első kettőt hagyjad el, s cseréljed ki mindkettőt a magabiztosságra. Nem baj, ha nem hiszel tökéletesen önmagadban, ha zavarba jössz. Nem baj, ha nem mersz odamenni egy lányhoz. Kezdetben én sem mertem. De igazából bevallhatod magadnak, hogy nincs veszteni valód. Vagy mégis? Az egész iskola rólad fog röhögni, hogy mekkora egy... vagy, mert tetszik neked az xy-on. Az igazság az, hogy lehet egy-kétszer megis említik,bár nem sok az esély rá. Én is egy csomoszor elkezdek mr beszélgetni tök random lányokkal, s senkit sem érdekel.

Egy-két tipp, hogy magabiztosnak tűnj:

1. Beszélj lassan (azért ne túl lassan xdd), hogy áttudjad gondolni, mint is akarsz mondani, és egyébként ez egy picit magabiztosnak is tűnik.

2. Öltözködj kicsit üzletiesebben: Itt nem mindenképp a zakórol van szó. Suliban csak így hülyén is néz ki, de mondjuk egy jó (pl piros, fekete kockás) ing, egy fekete vagy kék farmernadrág, s egy jó öv töéletesen megteszi. A cipő az lehet sportos is, de az a legjobb ehhez ha kicsit sznobos beütése van.

3. Amikor a lány beszél hozzád, nézz a szemébe,teljes testeddel fordulj felé, sokszor bólogass, figyelj rá, és tegyél fel nyitott kérdéseket, amikor úgymond kezd "kiürülni" a muníció.

4. Legyél kicsit titokzatos. Mesélni magadról csak akkor mesélj, ha kérdeznek (ha nem te kérdezz az előbb említett nyitott kérésekkel). S akkor is csak nnyit árulj el magadról, ami szükséges. Ne túl bensőségesen, hanem kicsit felszínesen beszélj magadról.

5. Mikor sétálsz húzzad ki magad, és nyomd ki a melledet.

Még írhatnék egy csomót, de szerintem a többire rá fogsz jönni egy idő után magadtól is. Egy a lényeg. Lehetsz kedves és romantikus is. De tűnj magabiztosnak!!! És ne legyél se cuki, sem aranyos!!! A legtöbb lány azt mondja ezek húde jó tulajdonságok, de igazából a lányoknak ezek csak frienzónába kerülnek. Higyj nekem! T apasztalat!

Amúgy ha lenne valami kérdésed még, yugodtan irhatsz privibe a témával kapcsolatban!

2018. nov. 10. 21:39
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
1-es vagyok, egyetértek az előttem szólóval, de nem szabad túlzásba vinni ezt a magabiztosság dolgot sem, mert egy bizonyos határon túl átbillen a nagyképű kategóriába a lányok szemében :D
2018. nov. 10. 21:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Igazából inkább azzal van a baj hogy lányokkal élőben az érzéseimről nem merek beszélni aztán a kockás inget inkább kihagyom a farmert megfogadom.
2018. nov. 10. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

3.vagyok

Az érzéseidről az ismerkedés közben nem is kell beszélgetni. Az teljesen fölösleges. Legtöbbször csak megrémítik a lányokat.

Ne elmondani akarjad hogy te mennyire szereted meg stb:., hanem mutassad meg! Vidd el kávézni, vagy egy parkba sétálni, beszélgessetek sokat, meséljetek egymásnak történeteket, nevessetek sokat - azaz érezzétek jól magatokat.

Ez a "szerlemet vallok" dolog nem igazán értem, hogy hol és miért terjedt el, mert én teljes mértékben annak a híve vagyok hogy mutassuk ki, aztán majd csak rásegítésnek meglérdezhetjük, hogy "akkor most mi is van köztünk?"

2018. nov. 10. 21:59
 7/12 A kérdező kommentje:
Sose mondom el mert nem merem xD aztán ha van valaki és lesz merszem írni neki H eljönne e velem vlhiva és igent mond akkor én ott pont nem tudom mit csináljak egyszerűen olyan kínosnak érzem H mit gondolhat rólam meg ilyenek nem szokásom szerelmet vallani inkább csak bókolgatni szoktam és ha eljön az ideje és úgy érzem H lehet vlmi azaz úgy reagál akkor szoba hozom a témát
2018. nov. 10. 22:03
 8/12 A kérdező kommentje:
Vlji jön privátban beszélni? Nem pont erről a témáról csak unatkozom
2018. nov. 10. 22:35
 9/12 anonim ***** válasza:
67%
Sok lánynak jönnek be a férfias, bevállalósabb srácok, egy jó kiállású, izmosabb, magabiztoa srác aki helyes sokkal kelendőbb lesz a lányok számára EBBEN a korban, mert sokuk ilyen pasit szeretne, de idősebb korban is a nők sokkal jobban szeretik a magabiztosabb srácokat.
2018. nov. 11. 03:42
 10/12 anonim ***** válasza:

A legtobb dolog amit leirt a masodik tenyleg hasznos es igaz is viszont szerintem nem hatrany ha aranyos vagy es cuki de ez persze embertol fugg en spec nagyon nem szeretem a tulzottan klises sablonos nyaltengeres romantikat meg ugy altalanossagban a romantikat.Az biztos hogy a magabiztosabb(nak kinezo) fiuk sokkal attraktivabbak szamomra es szerintem a legtobb lanynak is imponal de tenyleg vigyazni kell vele es nem szabad nagyon tulzasba vinni sem. Azzal kapcsolatban hogy titokzatosnak kell lenni ebbem is van lehetoseg mert igy megtudod ragadni es fenntartani azt hogy erdekeldnaz embereket de ha neha neha elhintesz par aprosagot akkor talan az emberek kozelebb erzik magukat hozzad

Remelem valamennyit tudtam segiteni

16/l

2018. nov. 11. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!