Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg ismertem egy lányt akit szeretek! de 14 év van köztünk várjak? És szerintetek az jó ha mindketten szüzek vagyunk az elsőnél?
Tisztességesek a szándékaim, úgy hogy szívesen várok is, a baj csak az hogy ő meg túl fiatal. És attól tartok hogy úgy járok majd vele is, mint az előző lánnyal, akire 8 évet vártam a semmiért! És még csak ember számba sem vett, jó ez a lány másmilyen. Már többet kaptam ettől 4 hónap alatt mint attól 8 ev alatt! Szerintetek várjak? Azt még el kell mondanom hogy szűz is vagyok. Legnagyobb szégyenemre:( Most ez a lány, azt mondta hogy biztos nem velem foglya el veszíteni. Nem tudom viccelt vagy komolyan gondolja, nem értem a női logikát. És szerintetek az jó ha mindketten szüzek vagyunk az elsőnél? Válaszokat várok és köszönöm!
De aki nem kockáztat az nem is nyerhet nem igaz?
Vagy tévedek?én várnék rá!és azt súgja a szívem, hogy fogok is!de én sem vagyok mar 20 éves..((
Hát nem egyszerű tényleg... Ha teszem azt ő 15, te pedig 29, még azt mondom érthető, ha vonzódsz hozzá, ha a lány érettebb a koránál. Ha a saját szemszögemnől nézem a helyzetet, akkor meg tudom érteni. Ennyi idősen én is érettebb voltam a koromnál, és ebből adódóan soha nem is érdekeltem a korombeli fiúk, már akkor is a 25-30as tanáraim jöttek be.. Tehát ha erről van szó, és a lány jóval érettebb a koránál, lehetséges beleszeretni "idősebb" fejjel egy ilyen fiatal lányba, hisz attól még, hogy csak 15 éveS, gondolkodhat úgy, mint egy felnőtt ember, a kor csak egy dolog. Ha ez a helyzet, és a lány is akarná, akkor akármennyire durván és undorítóan hangzik, csinálják ha szeretnék, de csak titokban. Ha mindkét fél akarja, akkor igazából nincs kivetni való a dologban, amíg az idősebbik fél jól bánik vele. Ha a lány nem gondolja komolyan, maximum barátkozik veled, akkor egyszerű beszélgetőpartnerek még lehettek, de én nem ajánlanám, hogy találkozgass vele, mivel te vonzódsz hozzá, így mindneképpen többet akarnál tőle, és ezt nem tudnád leplezni, és nagyon kínos, kellemetlen helyzetbe hoznád a lányt, meg amúgy sincs értelme találkozgatnotok, ha te többet érzel iránta, de ő nem akar tőled semmit. Akkor marad a cset, te pedig szépen továbblépsz.
Viszont ha a kány 15 alatt van... Akkor teljesen más a helyzet... Szintén maradnék a csetelésnél, azzal nincs baj.. De ha a lány nem akar semmit.. Te viszont igen.. Akkor személyesen ne találkozzatok.. Még akkor sem ha a lány BARÁTILAG szívesen találkozik veled. Mert ha nem vonzódnál hozzá, akkor talán még oké is lenne, hisz nincsenek romantikus, szexiuális szándékaid felé, így mindenki azt gondol amit akar, hisz nem lehet bűntudatod.. De! Mivel vannak ilyen szándékaid, csak gondolj bele. Sétálsz mellette, romantikus szemekkel nézel egy 13-14 éves kislányra, akivel ha lehetne is bármi, az is max 4-5 év múlva lenne, ugyanis addig tényleg necces lenne, valld be őszintén. Aztán 4-5 év múlva, mikor a lány 18 lesz, addig rengeteget fog változni, mások lesznek az igényei, elvárásai, nem biztos, hogy akkor is krdvelni fog téged, és az sem biztos, hogy te kedvelni fogod őt. Én nem látom értelmét várni rá, az esélye annak, hogy bármi lesz köztetek, nagyon csekély. Mondom, nyugodtan csetelhettek, addig te ismerkedj idősebbekkel is, akikkel már nem lenne bonyolult, és nem kéne rá várnod sem. A másik meg, hogy én ha férfi lennék, inkább nem várnék éveket egy szinte esélytelen kapcsolatra, hogy akkor veszítsem el a szüzességem, amikor már vagyok vagy 34-35. Egy nő szereti, ha egy férfi ekkor már konyít valamennyit a szexhez. Szerintem addig ahogy egy korábbi hozzászóló is mondta, veszítsd el egy hivatásossal. Nincs ebben semmi rossz, nem kell felfújni a dolgot. Túl leszel rajta, és könnyebb lesz így, nem leszel majd feszült sem miatta. De persze nem kötelező. Addig meg szerintem még a lány is elveszíti a szüzességét, és kicsit égőnek érezném magam, hogy felnőtt férfiként egy olyan fiatal lány veszi el a szüzességem, akinek a tojáshéj még jóformán ott van a seggén. Ennek ugyebár fordítva kéne történnie.. Szóval bonyolult, de a lényeg, hogy én inkább elengedném a dolgot, közben ismerkednék másokkal is, aztán mikor a lány idősebb lesz, és még mindig nincs senkim, és ő akarja, akkor durr bele..De addig.. Csodálnám őt a távoli messzességben..
Kedves Augusztus 10 .17:13 perc és a többi rosszindulatú pesszimistához szólok elmehettek ti is oda ahova gondolom!tudjátok kit érdekel a véleményetek!magasrol le szarom..
Aki eliteli a másikat mielőtt még.meg ismerné jobban,az az én szememben mindig egy szemét görény marad..😊Szép estét vagy napot,akik mellettem álltak😊🙋❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!