Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg ismertem egy lányt akit szeretek! de 14 év van köztünk várjak? És szerintetek az jó ha mindketten szüzek vagyunk az elsőnél?
Tisztességesek a szándékaim, úgy hogy szívesen várok is, a baj csak az hogy ő meg túl fiatal. És attól tartok hogy úgy járok majd vele is, mint az előző lánnyal, akire 8 évet vártam a semmiért! És még csak ember számba sem vett, jó ez a lány másmilyen. Már többet kaptam ettől 4 hónap alatt mint attól 8 ev alatt! Szerintetek várjak? Azt még el kell mondanom hogy szűz is vagyok. Legnagyobb szégyenemre:( Most ez a lány, azt mondta hogy biztos nem velem foglya el veszíteni. Nem tudom viccelt vagy komolyan gondolja, nem értem a női logikát. És szerintetek az jó ha mindketten szüzek vagyunk az elsőnél? Válaszokat várok és köszönöm!
De aki nem kockáztat az nem is nyerhet nem igaz?
Vagy tévedek?én várnék rá!és azt súgja a szívem, hogy fogok is!de én sem vagyok mar 20 éves..((
Hány éves a lány?
Te mit akarsz egy >=15 évestől? De komolyan. Mit csináltok együtt? Miről beszélgettek? Hogy összeegyeztethető egy huszon sok és egy >=15 éves élete, gondolkodásmódja stb? Egyáltalán hogy ismerkedtetek meg? Találkoztatok/gattok már?
--------
Amúgy én az apa helyében már most (és most gondolj bele, mit kapnál, ha már megb*sztad volna) úgy helyben hagynálak, hogy nem lesz többet kedved gyerekekkel szórakozni.
-------
Az meg nem érdem, hogy 8 évet vártál valakire. Sőt, inkább a hülyeséged és a helyzet megítélő képességed hiányát mutatja.
Kezdj a saját korcsoportoddal! Komolyan.
Hívd inkább parafíliának.
A pedofília jogi kategória, amibe a kérdező (nagyon reméljük!!!) már nem tartozik bele. Bár, eddig nem említette a pontos korokat, szóval tényleg van esélye, hogy pedofil.
Hát köszönöm a válaszokat,igen találkozni már találkoztunk és beszélgettünk..ő nem olyan mint sokan gondoljátok,ahogy én sem,vallásos ember vagyok ezt sem tagadom!
és nem is fogom vele a kapcsolatot meg szakítani! Csodálni fogom távolról és bármire ha szűksége lesz,számíthat rám,mert ilyen egy igazi barát!
Nem az a fontos milyen ,mocskos világban élsz,és hogy mit gondolnak rólad az emberek,hanem hogy milyen világ él benned!
Ahol csak lehet ott segíteni kell,és itt van aki segített van aki kevésbé..
De én mindenkit szeretek,mert jobb szeretni mint gyűlölni!
és azt hogy mit gondoltok rólam,a ti dolgotok nem az enyém,Van amin valóban elgondolkodtam,és a szerint is fogok cselekedni,köszönöm szépen a válaszokat akik jót akarnak és szívből válaszoltak,a többieknek pedig üzenem akik meg jegyzéseket tettek rám úgy hogy nem ismernek.
Fel is út,le is út!Békesség
Nem tudom hány éves vagy, de kb. annyi lehetsz, mint én, -/+1-2 év talán, ami azt jelenti, hogy 12-16 év körüli lehet a lány. 14 év korkülönbség az ő korukban még sok. Nem is, inkább rengeteg. Szóval, hagyd őt békén. És ezt mindenféle rossz indulat nélkül írom.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!