Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mennyi idő után feküdtetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyi idő után feküdtetek le a pasitokkal?

Figyelt kérdés

Fiúk is irhatnak persze, hogy mennyi idő után feküdtek le a barátnőjükkel és hogy mennyit kellett várni rá.

Az van, hogy még csak 16 éves vagyok. Fél éve vagyok együtt a barátommal. Látom rajta, hogy ő már tovább akar lépni, és én tényleg nagyon-nagyon szeretem őt, de még nem állok rá készen. 18 éves koromig nagyon nem is akarok többet, de félek, hogy így elveszítem őt. Nagyon szeretem, viszont biztos, hogy nem fog ennyit vàrni rám... Mit kéne tennem? Rátok mennyit várt a párotok? Illetve miután megtörtént az első, utána mennyi időközönként történt meg újra és újra?

2018. okt. 31. 09:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ne az alapján dönts, hogy ki mennyi idő utnán feküdt le a másikkal. Ha te nem akarod, ne tedd meg. Ez csak a te döntésed! Időközben úgyis meggondolod magad, de ha nem, akkor ennyit ért az a pasi. Azt tudni fogod, hogy ki az, akivel eljön az idő. :)
2018. okt. 31. 09:26
 2/12 anonim ***** válasza:
5 hónap után.
2018. okt. 31. 09:29
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Az első válasza nagyon jól esett, és igazad is van... A második válaszolónak,meg persze azt, hogy válaszolt rá.
2018. okt. 31. 09:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem számít az idő. Ha nem akarod, akkor ne tedd meg csak miatta, meg félelemből. Később úgyis megbánnád. Nem akarlak megbántani, de úgysem fogtok örökre együtt maradni, ha lefekszel vele.
2018. okt. 31. 09:50
 5/12 anonim ***** válasza:
8%

Szia!

Hát 1/2 év azért már nem kevés idó. De ha te nem állsz készen beszéld meg vele hogy várjon még egy kicsit. HA VISZONT LEFEKSZEL VELE AKKOR KÉSZÜLJ HOGY EZ RENDSZERES LESZ TEHÁT HETENTE VAGY AKÁR NAPONTA . Úgyhogy a fogamzásgátlást is kellene intézned.

2018. okt. 31. 10:46
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyetértek az elsővel, ne érdekeljen a statisztikai átlag vagy akár az itteniek adatai, sőt véleménye. Ez a te életed igen fontos része, ha nem akarod, inkább ne.

A saját adatomat nem akarom elárulni, de nagyon, nagyon, nagyon hosszú idő volt, persze csak mert nincs konkrét szex, még lehet más, de azt sem csináltam soha, ha nem akartam. Az én párom maximálisan türelmes és megértő, de az is látszik rajta, hogy tetszem neki és nem mondana nemet, ha akarok valamit :) El vagyok kényeztetve, tudom, hogy sokan nem ilyenek, de akkor is neked kell döntened, ne érezd, hogy muszáj belemenned akaratod ellenére, csak hogy megtartsd. Nekem ilyen fickó nem is kellene, aki nem akkor akarja, ha én is akarom.

2018. okt. 31. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
42%
Egyébként sokan túl nagyra fújják ezt a dolgot, nem olyan nagy cucc mint gondolják
2018. okt. 31. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
51%
# 7. Annak "nem nagy cucc", akiből nagy eséllyel ribi lesz. Ne vedd sértésnek!
2018. okt. 31. 12:07
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

8: ez hülyeség.

Senki sem lesz attól ribi, hogy nem volt egy meghatározó, egetrengető élmény a szüzessége elvesztése.

Olyan szempontból tényleg nem nagy cucc, hogy nem ez fogja meghatározni a jövőjét senkinek sem, és nem fog ettől megváltozni az élete.

De persze ez nyilván nem azt jelenti, hogy csak úgy bárkivel le kell feküdni. Főleg ha nem is vágyik rá még az ember.

2018. okt. 31. 12:27
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Mondd azt neki, hogy szüzen akarsz férjhez menni. Ha szeret és komolyan gondol megvár, ha nem akkor lelép. Persze lehet hogy először dob, majd egy hónap múlva rád ír, hogy mégis belemegy, mert annyira szeret.Legalább tudod hányadán álltok. Ha ügyes vagy akkor már 18 évesen menyasszony lehetsz.Mert a szex jó ok, hogy elvegyen. Ha meg szexelsz vele, még 25 éves korodig is várhatsz hogy elvegyen, már úgyis volt szex.
2018. okt. 31. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!