17 év körüli lányok, hány hónap után feküdtetek le az első pasitokkal? Megbántátok? Meddig érdemes a pasit váratni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 21:36
1/18 anonim válasza:
ha készen állsz rá, akkor miért váratod? Miért kínzod?
2/18 Moszuke válasza:
minél tovább vár rád annál nagyobb az esélye hogy komolyak a szándékai.
3/18 anonim válasza:
2 válaszadó igaz amit mondasz.Ha már nem vagy szűz kb 2 hónap
4/18 anonim válasza:
"Meddig érdemes a pasit váratni?"
Na ezért rühellik a pasik a nőket. Ez az egy kérdés mindent elárul. Semeddig. Csak rajtad múlik, hogy mikor érzed a vágyat, hogy beléd hatoljon.
5/18 anonim válasza:
szűz voltam ugyebár,8 hónapig hazudtam neki msnen,majd találkoztunk ás rá másnap nálam aludt,reggel felkeltünk sé egymásnak estünk..magyarán kb 1 nap. :( Megbántam..Novemberben leszek 18,akkor augusztus közepe volt.
L
6/18 anonim válasza:
Az a csaj aki "varatja" a pasit mikor mar reg tudja hogy mi lesz, kb annyira qrva, mint az az iszakos aki meg van rola gyozodve hogy ha delelott meg nem iszik, akkor attol o nem alkoholista, viszont reszketve nezi a mutatot, hogy legyen mar del...
Kepmutatas, es undorito!
8/18 anonim válasza:
Akkor tedd meg amikor úgy érzed, hogy nagyon akarod és egyszerűen nem bírod ki nélküle!!!!
10/18 anonim válasza:
hát így teljesen pontosan nem tudom mikor jöttünk össze mert nem beszéltük meg hogy "na akkor mától kezdve járunk" de onnantól kezdve hogy tényleg komolyodtak a dolgok onnantól 1-2 hónap telt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!