17 év körüli lányok, hány hónap után feküdtetek le az első pasitokkal? Megbántátok? Meddig érdemes a pasit váratni?
Figyelt kérdés
2010. okt. 15. 21:36
11/18 anonim válasza:
Nekem minden barátommal,olyan volt mintha az első lenne,csak talán egy kicsivel rövidebb volt az időtartam másodjára,harmadjára.Ugyanúgy volt bennem egy olyan érzés,hogy még nem állok készen.Szerintem is baromság váratni a másikat.Ha úgy érzed,hogy testileg,lelkileg készen állsz rá és teljes mértékben megbízol benne,akkor mi értelme váratni a másikat?!Azalatt az idő alatt észre kell vedd,hogyha csak lyukra játszik.
13/18 anonim válasza:
Tényleg képmutatók a nők(bár én is Nő vagyok)!Ha váratják a férfiakat csak azért teszik,mert bizonytalanok magukban vagy a partnerükben vagy mindkettő...Nincs aranyszabály!De biztosíték sincs,hogy csak a túlfűtött hormonok aktiválódnak.Érezni kell kivel és mikor és nem a következményekért tenni vagy nem tenni.17 éves voltam.2hét múlva történt az első és 3 évig együtt voltunk..szép emlék!!
14/18 anonim válasza:
Én is 17 voltam, mikor az első megtörtént, 2 hónap után éreztem ugy, hogy készen állok. 2 és fél évig együtt voltunk utána, soha egy percre sem bántam meg. Akivel utána voltam együtt, azzal 5 hónapig tartott és nem kapott meg "úgy", mert nem éreztem azt hogy vele akarnám. Neked kell tudnod, te érzed. Az meg szerintem hülyeség, hogy ha nem hajlandó várni rád egy pasi, akkor biztos hogy lyukra megy, ez előítélet... legalábbis szerintem. De ezt mindenki maga döntse el, meg azt is hogy kinek és mennyi idő elteltével adja oda magát...
15/18 anonim válasza:
17 múltam...16 nem voltam még, mikor első barátommal lefeküdtem...2 hét....akkor úgy éreztem jónak, már megbántam
ráadásul miatta hazudtam egy fiúnak, akibe nagyon szerelmes voltam, úgy tudta még szűz vagyok..ezt is megbántam...bárcsak elmondtam volna...sok hülyeséget csináltam már
De ne várasd! Azt nem szretik a férfiak....de csak akkor feküdj le vele, ha úgy érzed, hogy megéri...mérlegelj
16/18 anonim válasza:
5999.98832.112355.99922334 évezredig várattam az első porszemet.
17/18 anonim válasza:
6 hónap után, nem bántam meg, 7 éve együtt vagyunk. JÓVOLT! :))))))))))))))
18/18 anonim válasza:
6 hónapot vártam, ő volt nekem az első. nem bántam meg. még most is együtt vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!