Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyit szoktatok beszélgetni a pasitokkal? Mindig van miről beszélni?
"Ti mennyit szoktatok beszélgetni a pasitokkal?"
Elég sokat, ha együtt vagyunk, akkor órákig is, messangeren, telefonon kevésbé, de azért jól bírjuk. :D
"Mindig van miről beszélni?"
Van, a semmiről is nagyon jól eldumálgatunk, ha kell.
"Ha nem vagytok együtt éppen, akkor mindig írtok neki?"
Nem, mert épp eleget vagyunk együtt, nem csak a másik létezik a világon. Mindkettőnknek vannak saját barátai, ha velük vagyok, akkor teljesen velük vagyok. Amúgy is idegesítenek az olyan emberek, akik folyton a telefonjukat nyomkodják, amikor elvileg velem lógnak, én nem akarok ilyen lenni. Esetleg, ha valami nagyon sürgős eszembe jut, akkor írok neki, mert tuti elfelejteném, de ez ugyanúgy vonatkozik mindenki másra, nem csak a barátomra.
"Amikor reggel felkeltek egyből írtok?"
Nem, egyrészt időm sincs általában ilyesmivel foglalkozni, másrészt mégis mit mondjak neki? "Szia! Képzeld aludtam, egyszer voltam pisilni az éjjel és megcsípett egy szúnyog." Körülbelül ennyi történik velem az éjszaka, ezt nem kell megosztanom vele.
"Mindig el tudtok mélyülni a beszélgetésben ugy h csak ugy repul az ido?"
Általában igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!