Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti mennyit szoktatok beszélget...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mennyit szoktatok beszélgetni a pasitokkal? Mindig van miről beszélni?

Figyelt kérdés
Ha nem vagytok együtt éppen, akkor mindig írtok neki? Amikor reggel felkeltek egyből írtok? Mindig el tudtok mélyülni a beszélgetésben ugy h csak ugy repul az ido?
2017. aug. 4. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Pasiként mondom, hogy nem attól jó, egy kapcsolat, hogy már reggel zaklatod a másikat. Meg ha egyfolytában írogatsz neki. Én van, hogy 3-4 napig nem beszélek a barátnőmmel, mivel mindkettőnknek van dolga és kell egy kevés szabadidő. Épp ezért mindig lesz téma is. 0-24-ben semmiről nem lehet bezélgetni.
2017. aug. 4. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
Én minden reggel írok a barátomnak (vagy ő nekem, ha hamarabb felkel) megbeszéljük, hogy mit álmodtunk, hogy aludtunk, mit fogunk aznap csinálni. Napközben is szoktunk írni egymásnak, de csak pár mondatot. Este pedig jó éjszakát kívánunk egymásnak és ha van valami téma akkor arról beszélünk. Személyesen pedig szinte állandóan dumálunk, nincsenek kínos csendek. :)
2017. aug. 4. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:

"Ti mennyit szoktatok beszélgetni a pasitokkal?"

Elég sokat, ha együtt vagyunk, akkor órákig is, messangeren, telefonon kevésbé, de azért jól bírjuk. :D

"Mindig van miről beszélni?"

Van, a semmiről is nagyon jól eldumálgatunk, ha kell.

"Ha nem vagytok együtt éppen, akkor mindig írtok neki?"

Nem, mert épp eleget vagyunk együtt, nem csak a másik létezik a világon. Mindkettőnknek vannak saját barátai, ha velük vagyok, akkor teljesen velük vagyok. Amúgy is idegesítenek az olyan emberek, akik folyton a telefonjukat nyomkodják, amikor elvileg velem lógnak, én nem akarok ilyen lenni. Esetleg, ha valami nagyon sürgős eszembe jut, akkor írok neki, mert tuti elfelejteném, de ez ugyanúgy vonatkozik mindenki másra, nem csak a barátomra.

"Amikor reggel felkeltek egyből írtok?"

Nem, egyrészt időm sincs általában ilyesmivel foglalkozni, másrészt mégis mit mondjak neki? "Szia! Képzeld aludtam, egyszer voltam pisilni az éjjel és megcsípett egy szúnyog." Körülbelül ennyi történik velem az éjszaka, ezt nem kell megosztanom vele.

"Mindig el tudtok mélyülni a beszélgetésben ugy h csak ugy repul az ido?"

Általában igen.

2017. aug. 4. 17:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Kínos csendek soha nem szoktak kialakulni, mindig tudunk miről beszélni. Reggelente általában (ha éppen külön alszunk) írunk egymásnak, vázoljuk a másiknak a napunkat, aztán van hogy utána egész délután nem beszélünk ha a másiknak olyan programja van. Pl barátom szeret elmenni a haverjaival iszogatni vagy sportolni, olyankor nem zavarom, ahogy ő se engem ha éppen barátnőzök vagy belemélyedek egy sorozatomba. Szerintem egy kapcsolatban fontos a szabadság, számomra az is hozzátartozik az igazi szeretethez, hogy hagyom a másikat kibontakozni. Nem vagyunk összenőve, halálra unnánk egymást ha 0-24ben a másikat néznénk vagy beszélnénk.
2017. aug. 4. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!