Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakitől kérhetek ez ügyben segítséget?
Én falun élek egy hatalmas kertes házba, a szobám a legkissebb szoba az egész házba (bár így is hatalmas)...
Mikor voltam a lánynál ő egy lakótelepi lakásba lakott, azon kívűl egyszer voltam lakótelepiben, de az kb 2 szer akkora volt. De nekem így se volt semmi bajom vele, kis otthonosan be volt rendezve, szépen volt takarítva stb. Tényleg egy ilyen kis otthonos lakás, minden klappolt. Megértettem, hogy a szülők nem keresnek olyan jól és nem engedhetnek meg egy nagyobbat, de nem is kellett. Szépen be volt rendezve, a gyerekeknek meg volt mindenük. Kell ennél több?? Különben is a lányhoz mentem udvarolni, nem a lakást vizslatni.
Amúgy voltam már olyan helyen is, ahol szőnyeg volt felrakva ajtónak... A ház kész csoda, hogy össze nem dölt. Igaz, hogy oda nem udvarolni mentem, csak látogatóba, de ott se gondoltam semmi rosszat.
Mindenki úgy él ahogy tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!