Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Valakitől kérhetek ez ügyben...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakitől kérhetek ez ügyben segítséget?

Figyelt kérdés
Mai napon, összejöttem egy 16 éves lánnyal, én 19 éves vagyok. Szeretjük egymást stb... De sajnos van egy hatalmas problémám, ami miatt sok kapcsolatom belebukott. Mit csináljak, ha haza kell hoznom a lányt bemutatni? Mi van akkor ha nem fogja komfortosan érezni itt a lakásunkban? Nem tudom, de már nagyon régóta van egy olyan érzésem, hogy szégyellem a házunkat. Pedig egy normális családi házban élünk, 3 szobás,1 konyha, fürdő stb.. Karban van tartva, nagy szobám van, rokonok, ismerősök szeretnek ide járni. Csak mi van akkor, ha ő neki otthon jobb házuk van és nem ehhez lesz szokva. Például nekünk nincsen zuhanykabinunk, egy kád van,a miben lehet zuhanyozni is (zuhanyfüggöny áll rendelkezésre). Áhhh nagyon félek, nem akarom hogy ez a kapcsolat is belefulladjon..

2018. okt. 29. 22:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én falun élek egy hatalmas kertes házba, a szobám a legkissebb szoba az egész házba (bár így is hatalmas)...

Mikor voltam a lánynál ő egy lakótelepi lakásba lakott, azon kívűl egyszer voltam lakótelepiben, de az kb 2 szer akkora volt. De nekem így se volt semmi bajom vele, kis otthonosan be volt rendezve, szépen volt takarítva stb. Tényleg egy ilyen kis otthonos lakás, minden klappolt. Megértettem, hogy a szülők nem keresnek olyan jól és nem engedhetnek meg egy nagyobbat, de nem is kellett. Szépen be volt rendezve, a gyerekeknek meg volt mindenük. Kell ennél több?? Különben is a lányhoz mentem udvarolni, nem a lakást vizslatni.

Amúgy voltam már olyan helyen is, ahol szőnyeg volt felrakva ajtónak... A ház kész csoda, hogy össze nem dölt. Igaz, hogy oda nem udvarolni mentem, csak látogatóba, de ott se gondoltam semmi rosszat.

Mindenki úgy él ahogy tud.

2018. okt. 30. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!