Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakitől kérhetek ez ügyben segítséget?
Figyelt kérdés
Mai napon, összejöttem egy 16 éves lánnyal, én 19 éves vagyok. Szeretjük egymást stb... De sajnos van egy hatalmas problémám, ami miatt sok kapcsolatom belebukott. Mit csináljak, ha haza kell hoznom a lányt bemutatni? Mi van akkor ha nem fogja komfortosan érezni itt a lakásunkban? Nem tudom, de már nagyon régóta van egy olyan érzésem, hogy szégyellem a házunkat. Pedig egy normális családi házban élünk, 3 szobás,1 konyha, fürdő stb.. Karban van tartva, nagy szobám van, rokonok, ismerősök szeretnek ide járni. Csak mi van akkor, ha ő neki otthon jobb házuk van és nem ehhez lesz szokva. Például nekünk nincsen zuhanykabinunk, egy kád van,a miben lehet zuhanyozni is (zuhanyfüggöny áll rendelkezésre). Áhhh nagyon félek, nem akarom hogy ez a kapcsolat is belefulladjon..2018. okt. 29. 22:48
1/11 anonim válasza:
Ha azon múlik a kapcsolat, hogy a szüleidnek milyen a háza akkor már régen rossz!
2/11 A kérdező kommentje:
A lány totál belém van esve, nemhiszem hogy érdekelné.. Csak na.. tiszta szégyenlős lennék
2018. okt. 29. 23:05
3/11 1112 válasza:
Téged szeret. Hozzád akar feleségül menni, nem a házadhoz. A körülméyneket majd a saját házatokban majd összehozzátok. Nem akartam előre szaladni, csak így tudtam a legpontosabban legprecízebben leírni a saját szavaimmal.
5/11 anonim válasza:
Ha normális ezek nem fogják érdekelni, ha pedig zavarja jobb is ha minél előbb kiderül. Ne aggódj ezen egy percet se, teljesen normális házatok van.
6/11 anonim válasza:
azt ne mondd, hogy eddig minden kapcsolatod azért ért véget mert nincsen zuhanyzótok...
7/11 anonim válasza:
Nem az a helyzet, hogy ő az első barátnőd és félsz attól, hogy mi történne, ha kettesben maradnátok a szobádban? Egyébként majd, ha idősebb leszel, akkor rájössz, hogy az ennyire elenyésző külsőségek nem fontosak, akinek mégis túl fontos, azzal nem is érdemes foglalkozni. Szóval nyugalom.
8/11 anonim válasza:
Lol, ugyanilyen házunk van, minden stimmel amit leírtál.
Volt több kapcsolatom is, és egyikben sem jelentett gondot, ha a kapcsolatotok a házatokon múlik az már eleve bukásnak van ítélve.
Első barátnőm családja nagyon gazdag volt, hozzá volt szokva a luxushoz, mégis jól érezte nálunk magát, mert nem azért jött, hogy itt is mozgásérzékelős zuhanyzó alatt tusoljon, hanem miattam. A te barátnőd meg miattad megy hozzátok, nem érdekli milyen a szüleid háza.
9/11 anonim válasza:
Szóval komolyan azt akarod mondani, hogy korábban azért szakítottak veled csajszik, mert otthon nincs nálatok zuhanykabin? 😃
Te sem gondolhatod komolyan, hovy ez ok volt... ez csak ürügy.
10/11 October15 válasza:
Felújítás? Mármint nyilván pont nem érdekel egy 16 éves csajt a házatok de pl engem is zavart. Leginkább az, hogy anyámat és apámat miért nem zavarja, hogy tiszta putri a ház. [Okay csak egy régi panel nem valami omladozó szr de attól még gáz volt.] Úgyhogy felújítottam a rákba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!