Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kell viszautasítani...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell viszautasítani egy lányt?

Figyelt kérdés

Az érdekelne hogyan lehet úgy visszautasítani egy lányt, hogy igazából csak még jobban akarjon. Udvariasan, férfiasan, magabiztosan. Van valami bevált dumátok, mondat fordulatotok ami már bevált ilyen helyzetben?

18/F

2018. okt. 24. 20:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Udvarias, férfias, magabiztos ember udvarol férfiasan magabiztosan és meghódítja a lányt.

Nem kiskegyed-praktikák, cseles-csalafintaságok után nyáladzik. És tudja, hogy ha egy nőt visszautasítanak, az neki nagyon fáj, szégyelli és elbújik.

2018. okt. 24. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
97%

meg fog sértődni 95% :D

nem bírják elviselni az elutasítást, rosszabbak mint a férfiak.. :D

2018. okt. 24. 20:16
 3/11 anonim válasza:
100%
Mint nő mondom neked ha visszautasítasz egy lányt egy életre elfelejtheted:D(magam nevében írok)
2018. okt. 24. 20:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszautasitod miért akarod hogy meg jobban akarjon? Xdd csak én nem látom ebbe a logikát?
2018. okt. 24. 20:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az egyik előttem levőhöz; ha nekem nemet mondanak, én azt elfogadom és tiszteletben tartom. Ellenben ha majd 2 év múlva szerelmet vall, akkor ne sírjon a szája, hogy elutasítottam.
2018. okt. 24. 20:50
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Veled valami gond van :D 16/f
2018. okt. 24. 20:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszautasítod, nem fog jobban akarni téged. Ha tetszik, akkor udvarolj neki.
2018. okt. 24. 21:00
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen egy elég lényeges infó kimaradt, hogy én már udvaroltam neki sokáig, de aztán visszautasított. Többször is. Majd egy időután megint el kezdte keresni a társaságom, de megint dobott. Azóta eltelt egy hónap, próbálja visszakönyörögni magát, én meg azt szeretném hogy átélje egy kicsit milyen érzés is volt nekem.
2018. okt. 24. 21:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor végleg utasitsd vissza... Szerintem nem éri meg már vele foglalkozni.
2018. okt. 24. 21:15
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
Mennyé csaje haza magadnak!
2018. okt. 26. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!