Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem gólyatáborban egy lányt, hogyan szedjem fel?
Azt felejtsük is el hogy ráírsz.. nevetséges. Próbálj minél több szemkontaktust tartani vele és kerülj közel hozzá. A csajozás nem egy taktika, hanem egy stílus.
Egyébként az én véleményem: Ez a csaj nem százas, leírtak alapján beképzelt. (800Like, nyáladzás...) amit ezek szeretnek az a durva szavak és a bunkó kifejezések ötvözete, a kigyúrt "V" férfi test és a drága öltözködés.
Most őszintén. Ha ez nem kelletés , akkor mégis mi? Mind a 800 emberrel ugyan úgy tartja a kapcsolatot jóban rosszban? Hagyjuk már..
2; Ha 800 ember legalább kedveli a bejegyzését, abból MINIMUM 3 fullos pasi biztos akad. Ezzel szemben te: Gyakori kérdéseken kérsz tippet ismeretlenektől, egy ismeretlen csajhoz, akit még te sem ismersz. Ebből adódóan leszűri a többség hogy te nem leszel egy kigyúrt szőke herceg.
Próbálkozni ér, de küzdeni semmi képp ne küzdj egy belsőleg ismeretlen csajért. Lányokból akad annyi mint a tenger jobbaknál jobbak.
De én a helyedben nem esküdnék a külsőre.. Számomra egy ideális lány K: 10/5 B: 10/10
De a legfontosabb.. semmi képpen ne írj rá szerintem szánalmas ott ismerkedni! A legelső benyomást élőben szemtől szemben tedd meg, de ne az ágyban!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!