Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, megismertem egy fiút!?
Szóval az a helyzet hogy megismertem egy fiút, interneten beszélünk lassan egy hónapja, es hát az a gond hogy ő 200 km-re lakik tőlem, nagyon tetszik a fiú, csak én nem szeretnék tavkapcsolatot, nem bírnám ki hogy ő olyan távol lenne tőlem.. A fiú egy kicsit idősebb is nálam, azt mondta hogy neki is nagyon tetszem, szóval kölcsönösa vonzalom de mégis mit csináljak én nem fogom kibírni:/ beszéltük is már hogy fogunk találkozni, de akkor is csak pár napról lenni szó, én minden nap szeretném látni.. Ja és hát arról ne is beszéljünk hogy a szuleim nem díjjazak hogy talalkozak vele, nem engedik hogy haza hozhassam, pedig nem tortene semmi komoly dolog, meg a kora se tetszik nekik.
Mit csinálják?
Bocsánat
*mit csináljak?
mert hány évesek vagytok?
amúgy szerintem szakítsd meg a kapcsolatot. ezekből soha semmi jó nem jön ki. nekem is volt vagy 3-4 ilyenem. teljesen fülig szerelmes voltam a srácba de távol lakott. a távkapcsolat nekem se megy. szerintem ez csak egy múló "szeszély" most, már nem akarlak megbántani csak magamból kiindulva. először szar lesz tudom de nincs értelme a messzibe keresni ha nicns lehetőség fenntartani a kapcsolatot, keress fiút a közeledben :)
Mintha csak a szüleimet hallanám..
De köszönöm a válaszodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!