Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott, titkolózott, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A sztori roviden annyi hogy baratnommel egyutt vagyunk mar 2 eve, mindig megbiztam benne, mindenkinel jobban. Sose voltak gondok, elkezdett dolgozni egy munkahelyen kb. egy eve, van egy munkatarsa akivel az eleje ota jol elvannak, szinte baratok, en is ezt hittem. A srac bevallotta baratnomnek hogy bejon neki, szeretne vele egyutt lenni stb, pedig a srac tudja hogy baratnommel egyutt vagyunk. Baratnom mondta hogy tisztazta a sraccal hogy nem akar tole semmit, csak baratsagot, mert itt vagyok neki en. Teljesen nyugodt voltam. Tudtam hogy nyomul ra de tudtam hogy megbizhatok benne. Par honapja azt mondta nekem hogy munkahelyet fog valtani hogy ne nyomuljanak es hogy minden kiraly legyen. Mondtam neki nem kell, akkor menjen ha o akarja, mondta hogy megy. Par napja derult ki hogy ugyanott dolgozik, csak azert hazudott hogy ne legyek feltekeny vagy valami. Illetve titokban ezzel a sraccal elment pizzazni es mozizni..nem tudtam ezekrol semmit. Szerintetek? Mit tegyek?2018. okt. 3. 10:33
11/11 anonim válasza:
Egyik ismerösöm rosszul járt egy ehhez hasonlo lánnyal, ott is ment a szöveg hogy fiatal még és neki szüksége van fiú barátokra de csak barátok és semmi több illetve csak unalomüzésböl jár el velük, a vége az Lett hogy az egyik jól meg....kerüld az ilyen tipusu lanyokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!