Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott nekem es nem tudom elfelejteni mit tegyek?
Ilyenkor a sok pasi mindig azzal jön, hogy mekkora gáz már a lány, hogy belenézett a fiókba... micsoda szánalom :D
Igen, valóban vannak olyan nők akik feleslegesen féltékenykednek, ok nélkül és halálra idegesítik a párjukat.De sajnos nem csak ilyen eset van, megesik hogy tényleg vaj van az egyik fél füle mögött és ha az ember érzi ezt, akkor sajnos belenéz a másik személyes dolgaiba.
Fiúk, ha a ti barátnőtök hetente háromszor késő este eljárna "edzeni" úgy hogy nem visz magával edzőcuccot, ti nem esnétek kétségbe? Vagy ha a párotok folyton a mobilját nyomkodná, még akkor is ha veletek van? Ne legyünk álszentek.
Kérdező, te pedig sürgősen ejtsd ezt a témát. Szükséged van neked egy ilyen emberre? Nem érzed megalázónak? Nagyon érdekes, de ezt a "csak a barátaimmal hülyéskedtem" dolgot én is hallottam már. Persze, normális férfiak nem azzal szórakoznak hogy összeülnek és szexüzeneteket küldenek egy csajnak. Ha meg mégis valakinek ez a szórakozása, azt mélyen szánom, szerintem bárhol találsz jobbat.
Ne alázd meg magad ennél is jobban, távozz emelt fővel. Egy ilyen ember nem érdemel meg egy őszinte lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!