Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazudott arról, hogy szeret de nem tudom elfelejteni, mit tegyek?
Azt mondta, nem gond, szokott Magyarországra járni, jól keres, megoldjuk valahogy. Én 19 vagyok, ő 22 és túl tökéletes, csak nem vettem észre a szerelemtől, hogy milyen tökéletes :( Valahogy folyton veszekedtünk, de olyan jó volt, nem tudom, ez érthető-e? Mármint, hogy jó volt vele veszekedni.
Sokáig beszélgettünk még, kérdezte, leszek-e majd a barátnője stb.
Aztán mondta, hogy el kell mennie valahova 3 hétre, de írni fog.
Nem írt egy hónapig, aztán ráírtam, hogy nem fogok utána loholni, nem vagyok a kiskutyája előtte is sokszor beszéltünk ilyen hangnemben egymással.
Aztán rámírt, hogy ne haragudjak, remélem, meg tudok bocsátani neki, ő egy s*/gfej null érzelmi intelligenciával.
Kérdeztem, hogy szeretett-e egyáltalán, a válaszából pedig kiderült, hogy nem.
Erre én csak annyit írtam, hogy nem hiszem el, mekkora idióta voltam.
Ez egy hónapja volt, azóta sem tudom elfelejteni, van egy zene, ami rá emlékeztet, mostanában mindig abba botlok bele, nagyon hiányzik annak ellenére, hogy tudom, hogy nem is szeretett.
De akkor miért beszélgetett velem ennyit?
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!