Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm elmondott valamit amiben hazudott, azóta kételkedek minden szavában, hogyan változtassak ezen?
Tényleg nem volt szép dolog, hogy ezt eltitkilta, de ettől még nem dől össze a világ! Sokan annyira túlpörgik ezt a szüzesség dolgot, és azt hiszik, ha nem az éppen aktuális szerelmükkel vesztették el (pláne úgy, hogy a másik fél még szűz volt), akkor eleve halálra van ítélve a kapcsolat.
Bocsáss meg neki, hiszen végülis az égvilágon semmi sem változott, csak közölt veled egy tényt. Szerintem ha tudna változtatni a múlton megtenné, de nem tud, beked pedig tejesen felesleges ezen pörögnőd.
Túlgondolod az egészet. Ha valóban szereted akkor bízz benne.
Helyedben én pont fordítva lennék, tisztelném és még jobban szeretném azért, hogy megosztotta velem az élete egy olyan eseményét amire nem büszke.
Számomra ez azt jelentené, hogy valóban szeret és ennyire megbízik bennem, hogy ezt is megosztotta velem.
Kapcsolatotok elején hazudott.. szerintem csak nem akarta kiteregetni a szennyesét olyasvalakinek akivel még csak alakulófélben van valami. Oké, hogy "most járunk " meg "1 hónaposak", "félévesek" stb.
Az idő előrehaladtával a párok egyre jobban megnyillanak egymás előtt, levetkőzik gátlásaikat, pl jóízüen parasztosan kézzel megenni egy csirkecombot, majd egy pohár kóla után böffenteni stb stb
A kapcsolat ha jól halad akkor elmélyül és eljut előbb-utóbb arra a szintre, hogy bevallasz a társadnak olyan dolgokat is amire nem vagy büszke.
Valószínűleg nála így közel egy év alatt érett be annyira a kapcsolat, hogy megbízik benned annyira, hogy ezt is bevallotta, hogy kezdetben mást mondott, de most szeretné, ha nem kellene ezt takargatni.
Félsz attól, hogy mi fog még kiderülni. Elképzelhető, hogy elmond majd mást is, ha szereted akkor ezt eltudod fogadni. És nézz magadba is, neked vajon van e olyan dolgod amit nem mondtál el neki, vagy jobb fényben tüntetted fel egy életeseményed mint az valójában történt.
Senki se tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!