Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátnőm, és fêlek remegek, ha vele beszelek! Hogy változtassak ezen?!
Figyelt kérdés
A barátnőm egybe az osztály társam is! Es egyszeruen nem merek vele beszeli, de ha meg is, akkor annyira ver a szivem,h majd leall... Es a szemebe is alig merek ble nezni... Es magamtol meg sem merem olelni... H kellene ezen caltoztatnom? :\2016. febr. 7. 10:38
1/7 anonim válasza:
Barát ami nőből van vagy akivel jársz? Mert nem mindegy amúgy szerintem az első és érzel iránta valamit. Egyébként ha én is olyannal beszélek aki tetszik nekem remegek meg nehezen találom a szavakat
2/7 A kérdező kommentje:
Hat a baratnom! De... Neha olyan, mintha csak a baratom lenne! Es ha remegek nagyon nehezen talalom a szavakat, inkabb csendbe vok! :D
2016. febr. 7. 12:02
3/7 Stark2000 válasza:
Mióta vagytok együtt? Amúgy meglehet, nekem is ilyen volt az első 1 hónapban, bár nekem a hangom nem remegett, de a szívverésem igen csak felgyorsult főleg akkor, amikor megfogta a kezemet vagy a szemébe néztem. Nekem mondjuk magától elmúlt, fél év után tudom, hogy ismer, így inkább csak kuncog ha valamit elbénázok, vagy valami hülyeséget csinálok. :D Ha szeret akkor elfogad, felesleges izgulni előtte.
4/7 A kérdező kommentje:
Hat ugy masfel honapja kb! Koszi a valaszaud, es sztem nkm sincs miert felnem! :D
2016. febr. 7. 13:23
5/7 Stark2000 válasza:
Persze, hogy nincs mitől félned! Úgy szeret ahogy vagy, szóval csak add önmagad. :) Amúgy érthető az, hogy remegsz és hogy ver a szíved. Nem akarsz előtte semmit elbaltázni, izgulsz a közelében... szerintem nem túlzok, ha azt mondom, szerelmes vagy. :)
6/7 A kérdező kommentje:
Hát nem tuloztal! :D :)
2016. febr. 8. 05:43
7/7 anonim válasza:
Hüje;) (aranyos). Ha hagyja magát, azaz jól esik, akkor nyugodtan merészkedjél, esetleg dadodj előtte, hogy szereted, imádod, úgyhogy szóljon, ha valami már kevéssé esik neki jól. Idővel esetleg kérdezd meg, hogy ez vagy az esne jobban?
Aztán belejössz. De, ha nem lépsz kicsit is előre (változtatás), akkor magától nem jön a sültgalamb, illetve az élet egy merészebb ember képében lecsaphat rá, ha sokáig vacakolsz. Ennél csak kevésbé rossz megölelni, beszélni hozzá, nem? Na, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!