Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy tudnék neki segíteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnék neki segíteni?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnömnek szeretnék segíteni,de nem tudom hogy.Beleszeretett az egyik osztálytársamba...a fiúnak én mondtam el,mivel a barátnöm sehol sem tudott ráirni.A fiú néha nézi őt,de kb ennyi.Azóta egy alkalommal beszéltek instán,de az is csak annyi hogy szia,hogy vagy,mit csinálsz...nem nagyon megy ez,mivel a barátnőm fojamatosan seen-t kap.

Szeretnék nagyon neki segíteni,mivel most szakított egy sráccal ami nagyon megviselte,de viszont nem akarok ebbe annyira belemenni,mert azert egy kapcsolat két szemelyről szól.

Irjak még rá a srácra es kérdezzem meg hogy akkor most mi van,vagy ez már zaklatás?

16l

2018. szept. 27. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne szólj bele. Ahogy leírtad egy kapcsolat 2 emberről szól. Egy 3. fél beleavatkozása már könnyen ronthat a helyzetem. De te döntesz. Gondold végig a kimeneteleket és szerinted amelyik a legjobb azt válaszd. Nyílván a jó szándék vezérel, de nem garancia, hogy mindig jól fog elsülni.

17F

2018. szept. 27. 20:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Akkor lehet hogy hagynom kéne az egészet,bár az is rossz amikor minden szüneten látom a barátnöm aki mindent megadna hogy vele legyen...én meg ott ülök az osztályba a srác mellett és nem tudom mit mondjak neki.
2018. szept. 27. 20:50
 3/3 anonim válasza:
Hidd el,ha a srac figyelmet annyira felkeltette volna a baratnod,akkor mar reg lepett volna valamit. Sajnos a fiuk eleg taplok tudnak lenni. :/ en szerintem ne avatkozz bele majd alakulgat koztuk. Kellemetlen lenne ha a sracot kerdore vonnad azt kovetkeztetne le hogy ejjel nappal rola megy a szo,es hogy oda van erte baratnod amit ki tud hasznalni
2018. szept. 27. 20:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!