Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Nem tudom mit érzek. Jo vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit érzek. Jo vagy rossz döntés?

Figyelt kérdés

Na hat kezdjuk az elejerol..

Megismertem egy sracot aki hat hogy is mondjam 21eves en meg 16..eleinte nem gondoltam hogy szeretni fogom vagy ilyesmi..de aztan elkezdunk beszelni Facebookon (persze lattam elobe is nem egy Facebook kapcsolatrol van szó.) es valami megfogot benne..mind1 is beleszeretem..az anyamek persze nem is akarnak tudni róla mert a kora miatt meg a csaladja miatt. Mert o egy kicsit szegenyebb faluban/kornyezetben eli az eletet. Lehet hogy egy kicsit raszistának hangzik amugy..(😂)es hat szinte minden heten talalkozunk. Nagyon jol megvagyunk egyutt,szeretjuk egymas tarsasagat,komolyabb dolgokrol is beszelunk de azert sokat viccelodunk egymassal..szoval igen nagyon szeretjuk egymast. A szuleim persze azok sosem engednek hogy egyutt legyek vele a testvereim sem nagyon akarnak rola hallani. A baratim/osztalytasaim mindig azt mondjak hogy meseljek a kapcsolatunkrol hogy talalkoztunk-e orommel mondom nekik hogy mitortent mert egyreszt megbizok bennunk es jolesik valakinek elmomdani. Nagyon tanacstalan vagyok..szeretnem a segitsegetek kerni. Az lenne a kerdesem hogy mit csinaljak hogy a szuleimnek testvereimnek meg persze nekumk is jo legyen? Koszonom a valaszokat es elnezest a veszok es az ekezetek irasanak az elhanyogását..! Legyen szep napotok! Ha el olvastatok..😂😘

2018. szept. 25. 12:57
 1/4 anonim ***** válasza:

A falu szegeny vagy ok? :D

Hasznaltad a rasszista kifejezest is (igaz rosszul), de ezzel azt akarod mondani hogy roma a baratod? Lehet ezert ellenzi mindenki nem csak az eletkora miatt

Szerintem a legjobb ha inkabb a szuleidre hallgatsz es mellozod a tagot

2018. szept. 25. 13:12
 2/4 anonim válasza:
Nem akarok kellemetlenséget okozni, de úgyis érni fogsz még, lehet hogy ez egy "tini" szerelem és találsz majd olyat aki fiatalabb, és azt mondod, hogy hoppá mást szeretek, de anyukadekkal lekell ülni egy hangulatos estén ( no pia), es elmondani, hogy anya, őt szeretem ezért és ezért. Előbb utóbb kialakul a harmónia remélhetőleg.
2018. szept. 25. 13:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Elso:Igen tudom hogy rasszista szot nem oda illoen irtam. Nos hat igen az csak az apja nem.

Masodik:Talan igazad van..sot biztos ezt kene csinaljam csak hat hogy is mondjam..a szuleim nem azok a fajtak akik siman elfogadjak hogy ez van meg ez van..inkabb nem beszelek rola nekik soha..ha tetszik nekik ha nem. Nem akarok nekik nagyon mondani semmit. Koszonom a valaszokat!😙

2018. szept. 25. 13:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Szüleidnek igaza van, más kultúra, a tapasztalat azt mutatja hogy nincs jó vége általában az ilyesféle kapcsolatoknak...nem rasszizmus, száraz tények
2018. szept. 25. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!