Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mivel lehet a fiúkat kiengeszt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

~Brigi~:$ kérdése:

Mivel lehet a fiúkat kiengesztelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon megkérek minden gyűlölködő embert, hogy most hanyagolja a beszólásokat. 11 hónapja vagyok kapcsolatban. A kapcsolat elején azt hittem, hogy játszik velem és nem akarja komolyan, és ezért én is tettem néhány dolgot, amit most minél jobban megbántam. Titkoltam. Igen, tudom, hogy ez volt életem legrosszabb döntése, én csak attól féltem, hogy elhagy. Ő megtudta tegnap. Nagyon szomorú és haragszik rám nagyon, de azt mondta, hogy helyre tudom hozni. És én helyre akarom. Nem fogok ajándékot venni neki, mert én ezzel a bizalmát nem nyerem vissza, és nem lesz ennél jobb. Hanem valami mást. Nem vagyok kíváncsi a sok utálkozásra, én csak helyre szeretném hozni azzal az emberrel a kapcsolatom, akit mostmár a világon a legjobban szeretek. Köszönöm a segítségeket!

2018. szept. 24. 14:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Szeretik ha szeretik őket..simogasd mrg egyéb más.
2018. szept. 24. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
24%
Kedves ~Brigi~ :$! Nos nem vagyok jártas a párkapcsolatok terén, de állítólag jó tanácsokat adok így most megpróbálkozok. Természetesen nem jó dolog, amit tettél, de az fantasztikus ha a barátod még szeretne téged. A kiengesztelésnek számos megoldása lehet es itt most nem a lefekvésre gondolok. Mivel nem ismerem a barátodat így csak ötleteim vannak az ilyen helyzetekre. Süss neki sütit, készíts vacsorát, ezek mind kiengesztelő gesztusok, amellyek még szerintem jobbak is, mert te készítetted és nem vetted valahol így a te szeretetted is benne van. Kèrj tőle gyakran elnézést és hangoztasd mennyire bánod a törtènteket. Vagy filmezzetek együtt. Üljetek le és beszéljétek ki mi és miért történt. Azokra a kommentelőkre pedig ne hallgass, akik azt mondják, hogy már túl késő és hagyd veszni az ügyet. Ugyanis soha nem késő és véleményem szerint szinte minden probléma orvosolható. Remélem valamennyire segítségedre tudtam lenni! 15/L
2018. szept. 24. 15:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Hülye,ha nem hagy el... Nem lesz ez már teljesen jó soha m8ndegy mit csinalsz. Ne erőltesd...
2018. szept. 24. 15:24
 4/5 anonim ***** válasza:

"A férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út" -mondta anyukám.

Szóval fogadt meg a tanácsom ,hogy szerintem süss neki süteményt azt nagyon szokták szeretni.

2018. szept. 24. 16:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz szép de igaz sz.pd le, de élvezésig.
2018. szept. 24. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!