Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg zavarhatja ez a fiúkat?
Szép vagyok, jó az alakom.
De túl komoly vagyok és alig mosolygok. A napjaim nem igazán telnek jól otthon.
Alig beszélek. Hamarosan 17 leszek.
Nem zavar, hogy még nem volt kapcsolatom csak a későbbiekben fog, most még csak gondolkodom ezen..
Nem akarok senki kedvére megváltozni ezért kérdezem, hogy
Vannak komoly fiúk?
Nem ismerkedés alapján.
Csak kérdezem, mert mindegyiknek a barátnőjük mosolyog mint a tejbe tök
Nem tudom más férfi társam hogy van ezzel, de nekem a mosoly az nagyon sokat jelent. Szeretem nézni azokat a lányokat, akikről csak úgy sugárzik a boldogság, még ha otthon nagy gáz van is. Sokk ilyent ismerek.
Kedves kérdező, próbálj mosolyogni. Azért mert neked otthon rosszul telnek a napok, (ami egyébként szerintem durván minden második, harmadik családban így van) attól nem kell egész nap szomorkodni, és másokra is ráragasztani a rossz kedvet.
Ha nem zavar, hogy én tudok nagyon laza is lenni...
Egyébként nem szempont, hogy a barátnőmnek minden körülménye tökéletes legyen. Aki szomorkásabb, annak megvan általában az oka... és mennyire jóleső érzés, ha egy szomorú lány a szerelemtől boldogabb lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!