Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek a verekedős fiúkat? Nem az olyanra gondolok, aki titeket bánt, hanem másoknak nekimegy, ha kell (vagy csak féltékenységből)?
Figyelt kérdés
2016. nov. 30. 09:52
1/11 NudliHercegnő válasza:
Engem ez kifejezetten taszít, ki nem állhatom, ha valaki erőszakkal akar megoldani valamit.
2/11 anonim válasza:
Nem. Sőt, nekem ez taszító.
Nekem ciki lenne, ha a párod verekedne valakivel, én ezt olyan dolognak tartom, amit általában a buta, primitív emberek csinálnak. Láttam már ilyet párszor bulikban, és valóban nem túl értelmiségi lények voltak, akik így viselkedtek. Én égnék egy ilyen férfival.
3/11 anonim válasza:
Gyülölöm, az eröszak csak eröszakot szül. Semmi értelme.
6/11 anonim válasza:
Ugy kimondottan nem szeretem, de nem zavar. Teny, hogy nem az eroszak a megoldas, de en is kerultem mar olyan helyzetbe, ahol nem volt mas megoldas es akkor nem ereztem cikinek vagy barmi ilyesminek.
7/11 anonim válasza:
Meglehet hogy szeretem. Mondjuk ez az adott helyzettől függ. Pl ha miattan (fétékenységből ahogy említetted) akkor asszem tetszene. De persze valamennyire leszúrnám hogy mit csinált de legfőbbképpen örülnék neki
14/l
8/11 anonim válasza:
Nemigen, szerintem én is félnék tőle mint 4-es
9/11 anonim válasza:
Aki verekedős az általában a barátnőjét is veri.
10/11 anonim válasza:
Imádnám, néhanapján megkérném, hogy nekem is zúzzon le néhány sallert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!