Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek ez megcsalás?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megcsalás?

Figyelt kérdés
Van egy dugótársam már egy hónapja. Mivel én komoly kapcsolatot szeretnék, ezért elkezdtem közben ismerkedni egy randizós oldalon. Meg is ismerkedtem valakivel, de a dugótársam megmaradt. Nem tudom azt sem, hogy járok-e azzal, akivel megismerkedtem legutóbb, mert nem beszéltük meg konkrétan, viszont úgy tűnik együtt vagyunk, mert kézen fogva megyünk az utcán, és sokszor lesmárol. De még így is lefekszem azzal, akivel korábban. A gond ott kezdődik, hogy nem tudom megszakítani a kapcsolatot vele, mert családtag. (Nem vérszerinti.) Most akkor ez megcsalás? :D
2018. szept. 24. 10:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10-es, volt már rá példa, hogy megcsaltak. Persze akkor egyértelmű volt, hogy járunk, ki volt mondva a boldogító igen. Most ilyen nem volt.
2018. szept. 24. 18:13
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

de amúgy, ha komoly kapcsolatot akarsz és ilyen szándékkal találtál egy srácot, már ott hanyagolni kellett volna a dolgokat

nem akarok ítélkezni, te életed, te lyukad

viszont bennem lenne anyi gerinc, hogy ismerkedési stádiumba se dugnék félre, pedig én pasiból vagyok, akik elvileg szívtelenek meg csak a farkukkal gonfolkoznak

ha meg ott tartanék, hogy kézenfogva járunk meg csókolózunk venném a lapot, hogy azért akarja megfogni a kezem mert kedvel és velem akar lenni, nem pedig azért mert az apjával is így szokott sétálni

nekem onnantól kezdve nem lenne szívem más csajjal lefeküdni, mert fordított helyzetbe nekem se esne jól

volt rá példa, hogy csajjal csak ismerkedtem és egy fullos csaj meg akart csókolni, aki titokba rég óta tetszett, de eltoltam mivel, lehet nem vagyunk együtt, de nem akarom hogy már a kapcsolat előtt legyen egy titkom vagy valami amit bánni fogok

van lelkismeretem én nem tudnék úgy egy csaj szemébe nézni és azt mondani, hogy komolyan gondolom, ha közbe mást dugok

ha ki van mondva, ha nincs

2018. szept. 24. 18:40
 13/16 A kérdező kommentje:
Amúgy csak egyszer taliztam a sráccal, mikor ,,megcsaltam'' őt. Tehát nem folyamatosan csalom. Első tali után volt még egy szex, de azóta semmi, nem is akarom látni a másikat.
2018. szept. 24. 20:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Hogy-hogy nem akarod látni a másikat? A szexpartnert? Hiszen családtag, ha nem is vérrokon! Családi összejövetelek nincsenek (név- vagy születésnap, temetés stb)? Vagy nem írtál meg mindent és nekünk kellene kitalálni a valóságot?
2018. szept. 24. 20:54
 15/16 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy nem érdekel már a másik úgy, mint régebben. Erősen fogalmaztam.
2018. szept. 25. 06:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Mindez a tini kategóriában és lányként.Idáig süllyedni...
2018. szept. 25. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!