Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Több hónapot várna még,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több hónapot várna még, belefér szerintetek?

Figyelt kérdés
A lányal már olyan 2hónapot kavartam mielőtt összejöttünk ősz elején.Már volt előttem barátja 2is akikkel le is feküdt, mégis azt mondta,hogy még azzal,hogy lefekszik velem várni szeretne és ez akár lehet több hónap is.Egyébként azt mondta,hogy nem akarja megszabni az időpontot mert ez érzésre megy.Nekem nagyon fura,hogy ennyit akar várni egy lány aki már volt többször is fiúval.Szerintetek van okom reménykedni,hogy lefog egy kis idővel redukálódni ez a pár hónap mondjuk olyan 1hónapra pl? Mivel gondolom ez sokat tud változni ha ez tényleg érzéseken alapul teljesen.

2018. szept. 23. 09:53
 1/7 anonim ***** válasza:
5%

pfff öcsém, ilyen gázos csajt...

Részvétem.

Én a helyedben lapátolnám amint lehet.

2018. szept. 23. 09:55
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
így van keress másikat,aki könnyebben adja magát komoly nőknek nem kell 2 hét sem nem,hogy 2 hónap
2018. szept. 23. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem csak úgy mondja, de hidd el ez tényleg 1 maximum 2 hónap lesz. Ő sem bírja ki, sőt benne van az is, hogy csak tesztel téged.
2018. szept. 23. 10:03
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem legyél vele türelmes, nem csak szivatni akar, ez tényleg érzésre megy. Amint úgy érzi, hogy ő is akarja, meg fog történni a dolog :)
2018. szept. 23. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:
8%
Ember nedvesítsd be a puncijá és pikk pakk lefekszik veled, ne csak arcrapuszit adj neki 😂😂 Nevetséges szint kb.
2018. szept. 23. 13:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Az a titka,hogy ne hozd fel a témát, ne erőltesd. Így könnyebben fogja adni magát ha úgy érzi hogy nem csak a szexet akarod. (És remélem hogy ez így is van)

Több hónapig nem fog tartani. Szerintem várj egy hónapot úgy,hogy nem beszélsz a dologról, fel sem hozod,és ha azután sem mászik rád akkor csak csókolózásnál próbálj lassan tovább menni.

2018. szept. 23. 13:59
 7/7 anonim válasza:

Saját példám.

Párom előtt volt más kpcsoaltom,sőt volt alkalmi kapcsoaltom is.

Mikor a párommal megismerkedtem, előszőr nála aludtam lecumiztam, megujjazot stb. De szex NEM volt. Talán a petting után 3-3,5 hónapra volt az első szex köztünk..nem hónapra ment,így alakult stb.Azóta is együtt vagyunk ,évek óta

NEM szabad erőltetni smemit,vagy elfogadod vagy lépsz máshoz

2018. szept. 25. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!