Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Egy alacsony dagi fiút nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alacsony dagi fiút nem szeretnek a lányok? Akkor most nekem soha nem lesz csajom?

Figyelt kérdés
2018. szept. 15. 15:54
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Tegyél ellene hogy ne legyél kövér, magasság ellen nem tudsz. Én szerencsés voltam mert magas kövérkés voltam, de még úgy is buktak rám mert helyes vagyok.
2018. szept. 15. 16:06
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Gyúrd ki magad, az izmos pasikat szeretik a csajok. Plusz az edzéstől önbizalmad is lesz.

Valamint esélyesnek tartom, hogy te sem az alacsony kövér nőkkel szeretnél összejönni.

2018. szept. 15. 16:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan a humorod, hogy azzal ölni lehet akkor tudsz csajozni. Vagy ha olyan a kiállásod, de ez belülről fakad. Úgy érzrm ez nálad nincs meg. De még csak gyerek vagy, nem kell törődnöd az osztálytársakkal, azok idővel úgyis elmennek máshova. (Ha esetleg csesztetnének emiatt)
2018. szept. 15. 17:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Honnan veszed,hogy gyerek vagyok?Meg,hogy nincs humorom?
2018. szept. 15. 17:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Tök mindeggy, hogy gyerek vagy vagy sem ezen csak te tudsz változtatni! De nem is értem mi a probléma alacsony dagi csajok nem léteznek?
2018. szept. 15. 18:18
 6/10 anonim ***** válasza:

Onnan lehet tudni, hogy gyerek vagy, hogy még mindig azon a szinten vagy, hogy "csajom".

Egyébként meg edzés, valamint elég sok alacsony és duci lány létezik. Úgyhogy nincs olyan nagy probléma.

2018. szept. 15. 23:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Harmincévesen nem mondhatom,hogy csajom? Mi ebben a gyerekes?
2018. szept. 16. 07:17
 8/10 anonim ***** válasza:
96%

30 éves férfiak csak egy bizonyos értelmi és érzelmi szint alatt hivatkoznak a nőkre vagy a kedvesükre úgy, hogy csaj, csajom.

Magukra pedig pláne nem fiúként hivatkoznak, és nem a tinipárkapcsolatok részbe írnak posztot.

Fontos a mentalitás, a jó humor segít de nem követelmény. Bizonyos kor felett rájössz, hogy az értelmes nőket nem érdekli a testalkatod, amíg egészséges vagy.

A tinilányok általában felszínesebbek. A fiúk mindig a "menő csajokért" futnak, akkor is amikor van ott még 30 másik helyes lány, akiket észre se vesznek.

A "menő csajok" viszont általában a helyi tahóért vannak oda, illetve nem az eszük miatt lettek "menő csajok".

Illetve a "menő gyerek" több osztályból egyszerre járt több lánnyal, aztán cirkusz volt ő meg röhögött rajta ofő órán.

Nálunk ez volt.

A "csaj" szó a cigány szókincsből átvett normál esetben inkább degradáló megnevezés.

A sport tényleg jót fog tenni, de a hozzállás, önbizalom és kedvesség fontosabb.

Én úgy voltam ezzel, hogy amíg nincs önálló keresetem, mem tudok magamtól talpra állni, addig gyerek vagyok. Amíg gyerek vagyok addig magamat építem felnőtté és nem érdekel, hogy a felnőtteket utánozzam, majd 20+ évesen. Nem stresszeltem magam ilyeneken.

Rengeteg fiatal pocakos, de sportoló, sportolni szerető kollégám van nagyon okos és csinos barátnővel, feleséggel. Ugyanakkor van jópár nagyon magas vékony kollégám, okos és alacsony duci barátnővel.

A testépítő izmos kollégák meg egyedül vannak...

A kikent kifent ostoba libák szintén.

Többet számít a személyiséged és a mentalitásod úgyhogy nyugodj meg.

2018. szept. 16. 11:10
 9/10 anonim válasza:
0%

Az egész a jellemen múlik a többire ne hallgass!

Egy a ronda nokkel nem lehet mit kezdeni de egy ferfi barmilyen rusnya is a vonzereje rajta mulik.. az belulrol jon!

2018. szept. 16. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Alacsony duci csajokra hajts, azoknál biztos bejönnél. De legyen fergetegesen jó dumád!
2018. okt. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!