Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hallgassak a barátnőimre?
Figyelt kérdés
3an már kiskorunk óta elválaszthatatlanul jó barátnők vagyunk.
Mindhármunknak van barátja.
Nekem már a második.
Viszont a barátnőim azt mondják hogy egyálltalán nem szép és nem értik mi tetszik benne, hiszen az első barátom fémnyévekkel szebb volt.
Ha küldenék képet, valaki megmondaná hogy a barátnőim és az én barátom közül ki a legszebb?
2018. szept. 2. 17:28
21/23 anonim válasza:
Jöhet a lepontozás meg a besértődés, de szerintem mindhárman nagyon éretlenek vagytok a pasizáshoz. Sajnálom a három srácot. Ha a haverom boldog egy lánnyal, akkor ki a francot érdekel, hogy az én ízlésemnek nem felek meg vagy netán szebb, mint az én barátnőm? Hülyeség és felesleges erről beszélni, főleg képet küldözgetni idegen embereknek, hogy döntsenek, mert neked csupán az a válasz tetszik majd, hogy a te pasid a leghelyesebb. Egyébként azt látom, hogy szerinted is az exed helyesebb. Sajnos lehet, hogy ezután jön majd, hogy egyre több dologban hasonlítgatod őket. Ismétlem, szegény srácok.
22/23 anonim válasza:
Ezek szerint nem vagy szerelmes, mert aki bele van habarodva a párjába, az meg sem hallja a negatív kritikákat, csak megy a saját feje után, mert elvakítja a rózsaszín köd. Ha megkérdőjelezed, hogy valójában tetszik-e neked, csakmert a barátnőidnek nem az esete, akkor tényleg dobd inkább a srácot, mert senki nem érdemli meg, hogy a képébe hazudjanak, meg játszadozzanak vele. Láthatóan nem vagy még túl az exeden, ha hozzá hasonlítgatod.
23/23 anonim válasza:
Nekem is küldhetsz, szívesen segítek:) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!