Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hallgassak a barátnőimre?
Figyelt kérdés
3an már kiskorunk óta elválaszthatatlanul jó barátnők vagyunk.
Mindhármunknak van barátja.
Nekem már a második.
Viszont a barátnőim azt mondják hogy egyálltalán nem szép és nem értik mi tetszik benne, hiszen az első barátom fémnyévekkel szebb volt.
Ha küldenék képet, valaki megmondaná hogy a barátnőim és az én barátom közül ki a legszebb?
2018. szept. 2. 17:28
1/23 anonim válasza:
Kuldj.
Egyebkent nem a kulso a lenyeg :) hanem hogy te mit erzel es a baratod hogy banik veled.
2/23 anonim válasza:
Küldhetsz, kiváncsi vagyok. :)
Egyébként is nem mindekinek ugyanaz teszik, lényeg hogy neked mi tetszik.
És az elsőnek igaza van.
5/23 A kérdező kommentje:
Csupán kiváncsi vagyok hogy másnak melyik fiú jön be.
2018. szept. 2. 17:48
6/23 anonim válasza:
Küldj képet kíváncsi vagyok rá, ez által kiderül a barátnőidnek milyen fiúk jönnek be..
9/23 anonim válasza:
sose hallgass a barátnőidre pasizás témában ;D amúgy küldhetsz, ha nincs még túljelentkezés
10/23 anonim válasza:
Ez most komoly? O.o Azért akarod dobni, mert a barátnőidnek nem tetszik a külseje? Először is, szerintem nem nekik választod a párodat, hanem magadnak. Másodszor, pedig nem a kinézet a lényeg. Persze, az is fontos egy bizonyos szintig, de emiatt szakítani nagy gerinctelenség lenne. A belső tulajdonságai nem is érdekelnek téged, vagy mi van? :D Ne legyél felszínes, kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!