Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek hallgassak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hallgassak a barátnőimre?

Figyelt kérdés

3an már kiskorunk óta elválaszthatatlanul jó barátnők vagyunk.

Mindhármunknak van barátja.

Nekem már a második.

Viszont a barátnőim azt mondják hogy egyálltalán nem szép és nem értik mi tetszik benne, hiszen az első barátom fémnyévekkel szebb volt.

Ha küldenék képet, valaki megmondaná hogy a barátnőim és az én barátom közül ki a legszebb?

2018. szept. 2. 17:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Kuldj.

Egyebkent nem a kulso a lenyeg :) hanem hogy te mit erzel es a baratod hogy banik veled.

2018. szept. 2. 17:34
 2/23 anonim ***** válasza:

Küldhetsz, kiváncsi vagyok. :)

Egyébként is nem mindekinek ugyanaz teszik, lényeg hogy neked mi tetszik.

És az elsőnek igaza van.

2018. szept. 2. 17:40
 3/23 anonim ***** válasza:
Küldj.
2018. szept. 2. 17:44
 4/23 anonim ***** válasza:
Miért érdekel a válasz?
2018. szept. 2. 17:45
 5/23 A kérdező kommentje:
Csupán kiváncsi vagyok hogy másnak melyik fiú jön be.
2018. szept. 2. 17:48
 6/23 anonim ***** válasza:
Küldj képet kíváncsi vagyok rá, ez által kiderül a barátnőidnek milyen fiúk jönnek be..
2018. szept. 2. 17:59
 7/23 anonim ***** válasza:
Küldj
2018. szept. 2. 18:15
 8/23 anonim ***** válasza:
Nekem is küldheted :)
2018. szept. 2. 18:38
 9/23 anonim ***** válasza:
sose hallgass a barátnőidre pasizás témában ;D amúgy küldhetsz, ha nincs még túljelentkezés
2018. szept. 2. 18:48
 10/23 anonim ***** válasza:
Ez most komoly? O.o Azért akarod dobni, mert a barátnőidnek nem tetszik a külseje? Először is, szerintem nem nekik választod a párodat, hanem magadnak. Másodszor, pedig nem a kinézet a lényeg. Persze, az is fontos egy bizonyos szintig, de emiatt szakítani nagy gerinctelenség lenne. A belső tulajdonságai nem is érdekelnek téged, vagy mi van? :D Ne legyél felszínes, kérlek.
2018. szept. 2. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!