Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogy alakulhatna ki köztünk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy alakulhatna ki köztünk valami?

Figyelt kérdés
Tetszik egy volt munkatársam, sajnos csak 2 hónapot tudtunk együtt dolgozni mert ő csak nyárra jött. Ez idő alatt rengeteget viccelődtünk és sok kétértelmű megjegyzést tettünk. Ha látta hogy érkezem a munkába akkor pár percen belül már ott volt a közelemben hogy tudjunk beszélgetni, vagy amikor szünetre mentem ő is akkor ment el és kerestük egymás társaságát amikor csak tudtuk. Üzenetben is volt hogy még munka után hajnalban beszéltünk. Sajnos most lépett ki a munkahelyről,így ott már nem fogunk találkozni. Szeretném vele továbbra is tartani a kapcsolatot és feljebb lépni ha én sem vagyok számára közömbös. Mit csináljak? Ezek alapján bejöhetek neki? És hogy építhetném ki a kapcsolatunkat?
2018. aug. 17. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia!:)

Van nála esélyed nyugodj meg!!

És amit itt leírtál azt mond meg neki meg h jól érezted magad vele és szeretnéd tartani a kapcsolatot vele:D De azt is mondd el h ez idő alatt te beleszerettél!:DD Hajrá szurkolok!!:D

2018. aug. 18. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!