Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszafogad még?
Figyelt kérdés
Csúnyán elbántam vele.Megmondtam neki hogy bánom.De olyan jó lenne vele összejönni ha más nem legalább egy öldlédt megy egy puszit kapni kiutáb elviszem valahova.
Nem nagyon akar visszairni sztem direkt csinalja vagy csak van jobb dolga.Ewmelem hogy csak direkt mert akkor meg van eselyem.
2018. aug. 17. 12:01
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi de nehez irni razkodo autoban.
2018. aug. 17. 12:21
3/3 anonim válasza:
Figyelj, erre a kérdésre nem tudok értelmes választ adni, mivel nem adtad meg a problémát. Miért akar dobni? Mit csináltál?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!